8 mind blowing feiten die je nog niet wist over zijn penis

penisweetje

Maar wat je absoluut wel wilt weten. Dit moet je echt even lezen over het meest interessante orgaan van het mannelijke lichaam…

Penisweetje #1

De meeste mannen hebben minder controle over hun penis dan over andere ledematen. Om maar meteen een voorbeeld te noemen, mannen krijgen per dag 11 keer een erectie, waarvan ongeveer 5 per nacht. Waarom zo vaak? Piemels die geen of zeer weinig nachtelijke ‘work-outs’ doen, verliezen elasticiteit en kunnen zelfs kleiner worden.

Penisweetje #2

Roken kan ervoor zorgen dat het mannelijke geslachtsdeel een centimeter krimpt. Hoe dan? Een erectie ontstaat bij een goede doorbloeding naar de penis, maar als je rookt verkalken je bloedvaten sneller waardoor dit niet meer zo soepeltjes gaat.

Penisweetje #3

Er is altijd baas boven baas 😉 Het gemiddelde mannelijke orgasme duurt 6 seconden. Bij vrouwen kan het 23 seconden duren.

Penisweetje #4

Bij een onderzoek van het kinsey institute naar de lengte van de penis is gebleken dat de kleinste penis 1 centimeter lang (of kort) is. De grootste was 34 centimeter (in erecte toestand).

Penisweetje #5

De snelheid van sperma tijdens een orgasme is zo’n 45 kilometer per uur. Daarna gaat het gelukkig met een rustiger tempo, zo’n 3 a 4 millimeter per minuut, richting eicel.

Penisweetje #6

Uit onderzoek aan het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam bleek dat de traditionele Hollandse pot is goed voor de kwaliteit van sperma. Mannen die aardappelen, vlees en groenten eten hebben twee maal zoveel zaadcellen in hun sperma als mannen die een ander voedingspatroon volgen.

Penisweetje #7

Wereldwijd is één op de zes mannen besneden. Tijdens de daad merk je daar trouwens niets van. De penis is echt niet gevoeliger wanneer hij besneden is.

Penisweetje #8

Last but not least. De gemiddelde penislengte van de Nederlandse man is in erectie 15,87 centimeter en doen we het een stuk beter dan de meeste Europese landen…

Beeld: Pinterest

No Comments Yet

Comments are closed