Alles wat je moet weten over parenclubs

Alle info over parenclubs

Een parenclub heeft net zoals een ‘normale club’ een dansvloer, een bar en een loungegedeelte. Wat een parenclub onderscheidt van een reguliere club zijn de sauna’s, jacuzzi’s en seksruimtes. Zo zijn er bedden, darkrooms en grote ruimtes voor orgies aanwezig. Vaak zijn er ook aparte kamers waar je privé kunt swingen of seks kunt hebben met je partner.

De meeste parenclubs in Nederland zijn bestemd voor paren. Maar er zijn ook parenclubs die je als single zijnde kunt betreden. De toegangsprijzen lijken in eerste instantie aardig hoog, maar in de meeste gevallen geldt je toegangsbewijs voor gratis eten en drinken gedurende de avond. Ook kun je gebruik maken van alle faciliteiten binnen de club. Veel parenclubs hanteren een bepaalde dresscode, waarbij sexy, een tikkeltje bloot, maar tegelijkertijd een classy stijl hoog in het vaandel staan.

Zo lang er sprake is van hygiëne, discretie en wederzijds respect ontstaan er geen problemen. Belangrijk is dat je doet waar jij je goed bij voelt. In geen enkele club is er sprake van forceren. Je hoeft namelijk niet perse gemeenschap te hebben. Je kunt de sfeer als het ware proeven, een beetje flirten en een gezellige avond beleven zonder seks te hebben. Het is alleen niet de bedoeling dat je iedereen aanstaart. Een open mind is essentieel. Speur voorafgaand het internet af om een bij jullie passende parenclub te vinden. Lees de regels, voorwaarden en overige informatie goed door om onverwachte verassingen te voorkomen.

Voor jullie definitief besluiten naar een parenclub te gaan, is het belangrijk om te achterhalen waarom jullie deze stap overwegen. Een parenclub kan een fantastische aanvulling zijn op een goed seksleven wanneer er sprake is van een sterke, stabiele relatie waarin wantrouwen en jaloezie geen rol spelen.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.