Boost je libido!

 

boost-je-libido

Merk jij dat je de laatste tijd veel minder zin in seks hebt dan voorheen? En zou je maar al te graag een grotere sex drive hebben? Wij voorzien je van een paar libidoboosters waardoor je meteen weer zin krijgt in een avontuurtje…

Libidobooster #1 Relax en onstpan
Scheurden jullie eerst de kleren van elkaars lijf en is dat nu allemaal wat minder geworden? Don’t panic! Het is heel normaal dat je libido in het begin van de relatie veel hoger ligt dan bijvoorbeeld een paar jaar later. Niet alleen is het vertrouwd, maar de situatie verandert ook, drukke banen, kinderen, stress, verbouwing etc. Wanneer je enorm gestresst bent is de kans klein dat je zin hebt. Neem de tijd om te ontspannen en langzaam in de mood te komen; het is beter om uitgebreid de tijd te nemen dan het te overhaasten. Zorg gewoon dat jullie erover blijven praten en op tijd een moment voor jullie tweetjes inlassen.

Libidobooster #2 Fantaseer
Masturberen terwijl hij kijkt, gedomineerd worden, sex op een publieke plek, sex met een wildvreemde, een trio. Door je fantasieën geef je een nieuwe dimensie aan je sexleven én het is het ultieme voorspel.

Libidobooster #3 Eet sexy
Wil je je libido op een natuurlijke manier boosten? Bepaalde producten kunnen reacties losmaken in je lichaam waardoor je sexdrive verhoogd wordt. Denk hierbij aan avocado, amandelen, aardbeien, oesters, vijgen en pure chocolade.

Libidobooster #4 Slaap naakt
Je zal merken dat je meer zin krijgt in seks als je naakt tegen hem aan kruipt.

Libidobooster #5 Sporten
Hoe fitter je bent, hoe hoger je libido is en hoe aantrekkelijker je je voelt. Wanneer je geregeld beweegt komt er een hogere dosis endorfine vrij in je bloed; een stofje waar je je goed van gaat voelen. Daarnaast is het voor je figuur natuurlijk ook een pluspunt.

Libidobooster #6 Varieer
Jaren aan een stuk in hetzelfde bed hetzelfde standje plegen, daar word je echt niet vrolijk van.

Check ook de volgende libidokillers… en vermijd deze direct!

Libidokiller #1 De pil
De anticonceptiepil kan je hormoonhuishouding behoorlijk in de war schoppen. Zo kan de pil bijvoorbeeld het testosteronlevel in je bloed naar beneden trekken waardoor een libido kan dalen. Heb je het gevoel dat je pil misschien te zwaar is? Overleg gewoon even met je huisarts.

Libidokiller #2 Roken
Nicotine verlaagt de bloedsstroom naar je intieme delen en zorgt ervoor dat je minder opwinding ervaart.

Libidokiller #3 TV op je slaapkamer
Stelletjes met een tv op de slaapkamer hebben maar liefst de helft minder seks(!).

Libidokiller #4 Troetelnaampjes
Van namen als scheetje en dropje wordt niemand histig. Niet gek dus dat troetelnaampjes libidoverlagend werken. Skip deze dus meteen.

Beeld: Pinterest

No Comments Yet

Comments are closed