Killing Kittens – The world’s elite sex club lanceert haar tweede editie in Amsterdam en Oh heeft kortingskaarten

Elf jaar na de eerste Killing Kittens party in Londen en na de talloze memorabele edities die daarop volgden zoals in New York, in Los Angeles en The Hamptons, weet oprichtster Emma Sayle haar inmiddels wereldwijde community van sexy feestbeesten te verleiden met een tweede editie op Vrijdag 30 maart in Amsterdam. 

Volgens een populaire mythe zou God, iedere keer als een vrouw de zonde begaat door zichzelf te bevredigen, een kitten doden. Killing Kittens, in 2005 gelanceerd door Emma Sayle, gaf het Londense clubleven een nieuwe dimensie met haar decadente, hedonistische, vrouwvriendelijke feesten exclusief gericht op aantrekkelijke succesvolle stellen en alleenstaande jonge vrouwen.

Door haar rich & famous gevolg, haar banden met ‘de royals’ en de enorme media-aandacht werd Killing Kittens al snel het felst begeerde lidmaatschap in de Londense underground scène; de teller staat inmiddels op 85.000 leden. Dankzij de erkenning door de media als oervlucht voor de ‘sexual elite’ besloot Killing Kittens voor haar “lifestyle community” ook het online platform Killing Kittens te creëren.

Het exclusieve Killing Kittens feest wordt op 30 maart voor de tweede keer in Amsterdam gehouden, in samenwerking met BI WITH ME, een sociaal platform voor de hendendaagse krachtige vrouw.

Locatie: geheim en pas bekend na registratie en screening.

Er zal geen communicatie plaatsvinden via sociale media. Alles gaat op introductie. Het is strikt verboden om telefoons tijdens het event te gebruiken. Er mogen onder geen enkel beding foto’s gemaakt worden.
Om bij de tweede editie van Killing Kittens aanwezig te zijn moet je uitgenodigd worden middels een RSVP vanuit de organisatie, dan wel via www.killingkittens.com/event-information of www.biwithme.com/rsvpkk

Wil jij dit geweldige feest niet missen? Stuur ons een mail op contact@ohmagazine.nl dan gaan wij zorgen dat jij met 25% korting naar dit feest van het jaar gaat.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.