Als je deze dingen doet raakt hij totaal verslingerd aan je

Verslingerd

Je bent niet bang om hem heel subtiel op te winden wanneer hij je aankijkt en ook weet je maar al te goed wat jouw zoenen te weeg kunnen brengen: als je de volgende dingen doet is hij helemaal weg van je.

De leuke vent aan je zijde vindt je niet alleen op onverwachtse momenten totaal onweerstaanbaar, maar ook wanneer het op jullie liefdesspel aankomt of de aanleiding daar naar toe gedraag jij je hartstikke sexy. Je doet waar je zin in hebt en laat je daar door niet leiden door schaamte. Herkenbaar? Als je deze dingen doet raakt hij totaal verslingerd aan je.

#1 Voor de afwisseling

Je bent niet bang om nieuwe dingen te proberen. Niet alleen in het dagelijkse leven vind je dat leuk, maar ook in bed probeer je graag van alles uit. Geen standaard vanille seks voor jou, je bent gek op afwisseling. Je staat te springen om je man eens op een andere manier te bespelen en je laat je ook graag op spannende plekken beminnen.

#2 Niet zo serieus

Als er middenin jullie liefdesspel een ongemakkelijk momentje plaatsvindt dan kan je daar alleen maar om lachen. Een prompte vaginale scheet tijdens het vrijen? Jij glimlacht erom en die lach bedekt hij vervolgens vakkundig met een heleboel zoenen. Veel aantrekkelijker dan een verlegen meid die nog dagenlang met het schaamrood op haar kaken blijft rondlopen, is zijn bescheiden mening. Je neemt het allemaal niet zo serieus, maar geniet gewoon van dat wat er op je af komt en dat voer je ook door tot tussen de lakens.

#3 Trots op je lichaam

Naakt gaan is geen issue voor jou. Zolang je op je gemak voelt, wil je een leuke man heel graag laten zien wat je allemaal te bieden hebt. Vrouwen die zichzelf niet té serieus nemen hebben over het algemeen genoeg zelfvertrouwen, dus ook over hun eigen lichaam. Take it or leave it!

#4 Overal zoenen

Goede seks staat of valt met een intense zoenpartij, lijkt de regel. Daar weet jij alles van, want om je vent helemaal gek te maken hou je ervan om hem van het kuiltje in zijn nek tot aan de gevoelige plekjes in zijn erogene zones te stimuleren. Je bouwt het langzaam op, maar ondertussen weet hij heel goed waar je naar toe werkt. En dat maakt hem he-le-maal gek.

#5 Laat het los

Te veel nadenken is bij een potje horizontale tango een echte moodkiller. Als je te veel gaat peinzen over al die rare posities waar jullie je allemaal in wringen, dan verdwijnen die opgewonden gevoelens als sneeuw voor de zon. Met jou kan je altijd lachen, dus ook tijdens een potje hot and steamy. Laat het gaan en geniet van het intieme moment. Hartstikke sexy, als je het de meeste mannen vraagt.

 

 

 

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.