De leukste erotische spelletjes

seksspelletje

 

Er is niets mis met een ouderwets spelletje ganzenbord.  Maar wanneer jullie een romantisch avondje voor de boeg hebben, komen deze erotische spelletjes veel beter van pas!

Tease and Please
Het hartvormige doosje bevat honderd papieren rolletjes: vijftig roze met opdrachten voor jou, vijftig witte met opdrachten voor je partner. Jullie kunnen wekelijks een opdracht pakken om elkaar te verrassen, te ontdekken en beter te leren kennen. De opdrachten zijn teder, intiem, vurig en leiden naar pure passie binnen jullie slaapkamer. Met dit spelletje kunnen jullie bijna een jaar lang een spannende uitdaging aangaan.

Ultiem verlangen
Dit spannende en vooral uitdagende spel zorgt ervoor dat jij en je partner elkaar beter leren kennen. Maar vooral dat jullie nóg meer van elkaar leren genieten. Het belangrijkste doel van dit erotische spel is het activeren en prikkelen van seksuele energie en aandacht voor elkaar. Door het beantwoorden  van erotische vragen (ook over elkaar) en uitvoeren van spannende opdrachten proberen jullie zo snel mogelijk de finish te bereiken. Het ultieme verlangen van de winnaar zal in vervulling gaan.

Fifty Days of Play
Dit spel nodigt nieuwsgierige koppels uit om op een spannend, maar plezierig avontuur te gaan. Het spel kent vijf verschillende niveaus: Virginal White, Vanilla, Light Grey, Dark Grey en Seductive Black. Ieder niveau telt tien geheime enveloppen vol spannende opdrachten. Van intieme handelingen, romantische gebaren en opwindende scenario’s tot ondeugende suggesties en erotische verrassingen. Jullie worden uitgenodigd om de dobbelsteen te gooien om te zien van welke ‘shade’ jullie dit keer zullen genieten. De gecoördineerde enveloppen bepalen vervolgens wie de dominante rol op zich zal nemen.

1000 Sex Games
Op dit bordspel raak je nooit uitgekeken. De naam verklapt het al: er zijn maar liefst 1000 verschillende seksspelletjes te spelen. Dit spel combineert rondes van vurig voorspel, gepassioneerde handelingen en hete seks. Je begint met het selecteren van een voorspelkaart, zoals seksdobbelstenen of flesje draaien. Vervolgens kies je een passiekaart, die intensiteit toevoegt aan de opdracht. Deze combinatie staat gelijk aan een strategie waarmee jullie het maximale uit jullie daadwerkelijke vrijpartij halen.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.