Maak van de eerste date een gegarandeerd succes

Het liedje ‘Beauty and the brains’ lijkt wel voor jou geschreven en de mannen staan voor je in de rij, maar toch gaat het bij die eerste date vaak mis. Als een zoektocht op een prachtig eiland in Eva-kostuum ook niet echt iets voor jou is, moet je misschien even verder lezen.

 

Als je als single vrouw door het leven gaat, kan het zo zijn dat bij jou al spontaan de trouwklokken gaan klingelen als je alleen al met een leuke vent uiteten gaat. Of je weet niet goed hoe je met een spannend exemplaar moet omgaan en het resulteert in een onenightstand. Om je een beetje op weg te helpen hebben we hier 4 tips voor je die ervoor zorgen dat die eerste date sowieso een succes wordt.

 

#1 De vlam in de pan is niet realistisch

Één blik op elkaar is genoeg om je slap in je benen te laten voelen en jullie willen direct de kleren van elkaars lijf scheuren. Hoe fantastisch dat ook klinkt, liefde op het eerste gezicht is zeldzaam. Accepteer dat de vlam waarschijnlijk niet gelijk tijdens de eerste date overslaat. Dan sta je ook een stuk relaxter in je schoenen en kan je meer genieten van de avond. Ook al voel je niet direct de bliksem inslaan wanneer je date komt aanwandelen, geef hem een kans. Liefde moet vaak groeien.

 

#2 Het hoeft allemaal niet zo perfect

Waarschijnlijk trek je het liefst iets sexy’s aan wanneer je voor het eerst op date gaat. Gewoon, just in case… Realiseer je wel dat een man het vooral kan waarderen wanneer je je op je gemak voelt. Dat knellende setje wat je al jaren in je kast hebt hangen kan je dus beter thuislaten. Ja, óók als het exemplaar van die mooie kanten randjes heeft. Natuurlijk wil je je graag op je best voordoen, maar je date zal het zeker kunnen waarderen wanneer je je op je gemak voelt. En je weet het: relaxte vrouwen zijn het meest sexy.

Extra tip: onverwachte momenten dat hij je ongelofelijk aantrekkelijk vindt.

 

#3 Ga erop uit

Waarschijnlijk is het je grootste nachtmerrie: jullie zitten tegenover elkaar in een restaurant en hebben niets meer om over te praten. Pijnlijk, maar ongemakkelijk ook vooral. Slimmer is het om samen iets actiefs te gaan doen, dan is het ook niet zo erg wanneer het gesprek even stilvalt. Ga bijvoorbeeld door de stad wandelen, zodat je kunt wennen aan elkaars gezelschap. Actieve dates zijn over het algemeen veel succesvoller. En als je daarna trek krijgt kun je het afspraakje altijd nog bij één van jullie thuis voortzetten…

 

#4 Geef toe dat je het spannend vindt

Het klinkt een beetje cliché: maar wees open. Laat de man in kwestie maar merken dat je het een beetje spannend vindt om daar zo met hem af te spreken. Wat je vooral niet moet doen is voordoen alsof het je allemaal weinig interesseert. Als je onzeker bent is het verleidelijk dat masker op te zetten, maar het is voor hem veel aantrekkelijker wanneer jij eerlijk bent. Hij ziet het waarschijnlijk alleen maar als een compliment dat hij ervoor zorgt dat je je handen niet stil kunt houden omdat je van de zenuwen niet van je haar kunt afblijven. Misschien kan je ze beter ergens anders laten?

ps. kijk hier voor de 10 beste datingsites om je date online te vinden.

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.