Onverwachte momenten waarop hij je ongelofelijk aantrekkelijk vindt

ongelofelijk aantrekkelijk

Van het moment waarop je boos wordt tot die ene pluk haar die steeds maar weer voor je ogen blijft vallen: op deze onverwachte momenten vindt hij je ongelofelijk aantrekkelijk.

Wanneer je hem poedelnaakt triggert voor een vluggertje, weet je maar al te goed dat hij je super aantrekkelijk vindt. En wanneer je in niet meer dan je ondergoed door het huis paradeert is er ook een kleine kans dat hij zijn ogen van je af kan houden. Maar wist je ook dat mannen dol zijn op het moment dat je op het punt staat om in woede uit te barsten. Dit en de volgende dingen zijn onverwachte

Verward kapsel  

Terwijl jij meerdere pogingen doet om die vervelende lok haar telkens weer achter je oren te schuiven, heb je grote kans dat je vent je genieten aankijkt. Hoe gefrustreerder jij raakt, hoe leuker hij het vindt om jou te observeren. Je zou het niet direct verwachten, maar de meeste mannen vinden een vrouw sexier als ze een warrig kapsel heeft. Helemaal wanneer ze net wakker is en nog een beetje slaperig uit haar ogen kijkt. Elke dag moeite doen om je haar in een perfect model te krijgen is dus nergens voor nodig, goed om te weten!

Op ontploffen

Over frustrerend gesproken: veel mannen kunnen er ook echt een beetje van genieten wanneer jij op het punt staat om te ontploffen. Het is niet het moment waarop jullie als twee vuren tegenover elkaar komen te staan, maar hij je lip ziet trillen van de opstapelende irritaties, zou hij het liefst bovenop je springen. Beter bewaart hij dat voor het moment waarop je niet meer boos bent. Niets is meer genieten dan een heerlijk potje goedmaakseks.

Lichte jaloezie

Op het moment dat jij laat blijken dat hij vandaag wel erg lang met die ene knappe collega stond te praten, voelt hij zich extra geliefd. Natuurlijk is het niet leuk als je hem niet vertrouwd, maar met een klein beetje jaloezie is niets mis. Sterker nog, hij beseft zich des te meer waarom hij zo gek op je is en voelt de behoefte om dat aan je te laten zien.

Kuiltjes in je rug

Er zijn lichaamsdelen waarbij je er niet omheen kunt dat mannen er gek van zijn. Denk aan billen, borsten en je mooie zachte lippen. Toch zijn er ook minder voor de hand liggende lichaamsdelen die hem helemaal gek maken. Van het kuiltje in je wangen wanneer je lacht, tot aan de welving onderaan je rug: het zijn typisch vrouwelijke trekjes die een man ongelofelijk aantrekkelijk vindt.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.