Sexy kerstcadeautjes voor hem

De donkere straten zijn gevuld met sfeervolle lichtjes. Achter elk raam staat een mooi versierde dennenboom. De foute kerstliedjes vliegen om je oren. Elke winkel ziet er stukken uitnodigender uit met al die sierlijk verpakte cadeautjes. Ons kikkerlandje bevindt zich volledig in de kerstsferen en hoe gezellig dit ook is, er is ook werk aan de winkel! Want kerstinkopen doen is een sport op zich. Heb jij het verlanglijstje van je partner al weten te bemachtigen? Deze sexy erotische kerstcadeautjes zullen hoe dan ook bij hem in de smaak vallen!

Erotische kunst
Een mooi schilderij voor boven zijn (of jullie) bed is natuurlijk een optie. Maar zelf iets creëren is stukken persoonlijker. Denk hierbij aan een zelfgeschreven gedicht of een zelfgemaakt kunstwerk bijvoorbeeld. Niet zo creatief? Wat dacht je van een exclusieve kalender met pikante kiekjes van niemand minder dan jijzelf? Nog niet overtuigd? Hier lichten we meer ideetjes toe om zelf erotische kunst te creëren!

Zijn grootste fantasie
Heb jij zijn grootste seksuele fantasie al achterhaald? Tover deze dan om tot sexy herinnering! Clueless? Probeer dan te peilen wat hij echt een keertje mee zou willen maken op seksueel vlak. Misschien wel een trio, een seksfeestje meemaken (tickets kopen), een kinky rollenspel of een kijkje in de BDSM-wereld? Met een (bon voor een) massage met happy end zit je (bijna) nooit mis!

Een doosje vol spannends
Op zoek naar een low budget, uniek én persoonlijk cadeau? Koop een mooie glazen pot of een sierlijk doosje. Verzamel een dosis (sierlijk) papier en een pen. Schrijf op elk briefje een sexy handeling, zoals een striptease, oesters eten of een blowjob. Laat je fantasie de vrije loop! Vul de gelukspot met je briefjes en spreek af dat hij elke dag, week of maand mag grabbelen… Spanning gegarandeerd!

Het ultieme cadeau
Hijs jezelf in een sexy kerstpakje, mooie lingerie of kousen met torenhoge hakken. Je hebt ook speciale strikken die je aan kunt trekken. Op deze manier ben je wel heel letterlijk zijn cadeautje. Steek alle kaarsjes en kerstverlichting aan en ga in je meest uitdagende pose onder de kerstboom liggen. Hij kan vast niet wachten om zijn cadeautje uit te pakken!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.