Sexy manieren om kerst te vieren

Wat ga jij doen met kerst? Cadeautjes uitpakken onder de boom, gezellig gourmetten met fijn gezelschap of misschien wel luxe dineren in een fancy restaurant? Wat je kerstplannen ook zijn, er is altijd ruimte voor méér feestelijkheid! Om je kerst dit jaar een sexy draai te geven, hebben wij een aantal ideeën voor je op een rijtje gezet. Deze spannende activiteiten staan garant voor een onvergetelijke kerst!

Dineren in erotische sferen
De feestdagen zijn in principe een goed excuus om onbeperkt te eten. Diëten? Daar doen we nu even niet aan! Als jij en je partner samen kerst vieren, kunnen jullie lustopwekkende gerechten bereiden (of bestellen) om die vervolgens samen op te peuzelen. Dineren jullie ergens anders? Dan kunnen jullie het toetje voor thuis bewaren. Wat dacht je van chocoladefondue? Steek wat kaarsjes aan, zet een zwoel achtergrondmuziekje op en smullen maar! Tip: in bad dineren maakt de ervaring nog zwoeler!

kerst vieren

Bakken op hoge hakken
Keukenprinsessen onder ons: wat is er fijner dan bakken met kerst? Samen bakken met je (seks)partner natuurlijk! Wedden dat jij hem in een schort gehesen krijgt wanneer jij in een mooi setje en een stel hoge hakken achter het fornuis staat? Samen de pollepel aflikken was nooit eerder zo geil… Win-win, want jullie hebben meteen een baksel voor het kerstdiner klaar!

 

kerstkoekjes

Movienight with a sexy bite
Lekker knus tegen elkaar kruipen tijdens een spannende film leidt vaak tot seks. Maar om het nóg intenser te maken kunnen jullie natuurlijk ook een ander soort filmpje opzetten. Misschien denk je nu dat er niets boven kerstachtige romcoms gaat. Maar neem maar eens een kijkje naar dit lijstje met erotisch getinte films. Tip: maak de afspraak om elkaar niet aan te raken tot na de film, om de spanning te laten stijgen.

kersttips

Spelletjes voor stelletjes
Er gaat niets boven oer Hollandse spelletjes tijdens de feestdagen. Maar met zijn tweetjes ganzenborden is een beetje knullig, nietwaar? Spelletjes als sexy dobbelstenen, twister met een knipoog, strippoker of doen, durf of de waarheid geven jullie avond een erotische twist!

kersttips

Feesten voor open geesten
Hebben jullie een kinky mindset? Dan zijn alle bovenstaande opties misschien een ‘tikkeltje vanilla’ voor jullie. Er zijn veel parenclubs die exclusieve feesten organiseren tijdens de feestdagen. Bekijk van tevoren even verschillende websites van parenclubs, om te kijken welk feestje jullie wel wat lijkt en of een reservering verplicht is.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.