Voorspel tijdens het kerstdiner

voorspel

Tijdens de feestdagen komen velen samen met vrienden, familie en goede kennissen. Kerstdiners fungeren als meest voorkomende activiteiten onder deze gezelschappen. Jij ontkomt er deze kerst vast ook niet aan! Of je er nu zin in hebt of niet, met deze tips geef jij een “Oh” wending aan het heilige feest. Jouw partner zal een totaal ander idee krijgen bij ‘het dessert’.

1. Laat hem de touwtjes in handen nemen
Vervang het woord touwtjes voor afstandsbediening. Nee, niet om tv te kijken! Maar om jou te bespelen! Koop van tevoren een sexy speeltje die bestuurd kan worden via een afstandsbediening. Breng het speeltje bij jezelf naar binnen en overhandig de afstandsbediening op een creatieve manier aan je partner. Tot welk maal houden jullie het vol denk je?

2. Less is more
Je hebt nodig: een sexy jurk of rokje, kousen en hoge hakken. Met andere woorden een sexy, maar classy kerstoutfit. Het enige wat hier aan ontbreekt is jouw slipje. Deze duw jij speels maar zeker in de handen van je partner. Voor jullie naar binnenstappen, vlak voor het diner zelf of tijdens het eten zelf: het juiste moment bepaal jij. De gedachte dat jij niets onder je outfit aan hebt zal hem maar naar één ding doen verlangen.

3. Stiekeme appjes
Met je telefoon aan tafel zitten behoort niet tot de etiquette. Maar af en toe de keuken in schieten om je glas bij te vullen, daar is niets mis mee toch? Stuur je partner sexy teksten waarin je vertelt wat je later allemaal met hem wil doen. Vertrouw je hem volledig? Maak van tevoren foto’s van jezelf in een mooi (kerst) lingeriesetje en stuur deze naar hem. Zijn hoofd zal op hol slaan en niet alleen van de drank!

Of je deze tips nu wel of niet gebruikt tijdens de feestdagen… Oh wenst je een onvergetelijke, sexy (in every way) kerst toe!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.