50 Tinten donker met BDSM-speeltjes: kaarsen

kaarsvet

Wat zijn jouw plannen voor Oud en Nieuw? Oliebollen eten, aftellen met dé muziek van het afgelopen jaar, spelletjes spelen of vuurwerk afsteken misschien? Met deze tool ga jij hoe dan ook knallend het nieuwe jaar in! Met vuurwerk moet je natuurlijk niet stunten, maar om toch wat sfeervol licht in huis te halen behandelen we in deze editie van 50 Tinten kaarsen. Romantisch? Ook! Maar vooral héél spannend, dus lees gauw verder!

Spelen met kaarsvet (voor volwassenen) wordt ook wel Wax Play genoemd. Heet kaarsvet op je partner laten druppelen staat gelijk aan een erotische extase. De combinatie van de hitte en de structuur van het kaarsvet zelf maakt de huid extra gevoelig. Sensueel, zintuigenprikkelend en erotisch… Maar wacht eventjes voor je de waxinelichtjes enthousiast uit de kast tevoorschijn tovert! Niemand zit te wachten op een bezoekje aan de Eerste Hulp.

Brandwonden zijn erg pijnlijk en kunnen lelijke littekens achterlaten. Daarom moet je nooit (met de nadruk op NOOIT!) normale (sier)kaarsen gebruiken. Deze zijn gemaakt van wax die je huid lelijk kan verwonden. Daarom zijn er speciale BDSM kaarsen met een lager smeltpunt op de markt. Niet alleen voelen deze minder heet aan, ook kun je hiermee spelen zonder verwondingen op te lopen. Deze zogenaamde waxkaarsen zorgen voor een licht pijnlijke, maar prikkelende ervaring. En zijn daarom perfect als BDSM-speeltje!

Maar niet iedereen houdt van pijn. Wanneer pijn niet het uiteindelijke doel is, maar je wel nieuwsgierig bent naar Wax Play kun je ook kiezen voor massagekaarsen. Deze kaarsen branden in een potje en zijn verkrijgbaar in talloze geuren. Het smeltpunt van massagekaarsen is nog lager dan die van waxkaarsen, waardoor er geen sprake is van pijn. Wel zijn massagekaarsen geschikt voor een romantisch avondje. De naam zegt het al; deze kaarsen zijn gemaakt als hulpmiddel bij een sensuele massage.

Oh wenst je alvast een fijne,. sexy jaarwisseling toe!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.