50 Tinten donkerder met BDSM-speeltjes: Mondknevel

mondknevel


Het is de eerste zaterdag van het nieuwe jaar en dat moet gevierd worden! En hoe kan dat beter dan met een nieuw speeltje in onze rubriek 50 Tinten donkerder met BDSM-speeltjes? Vandaag behandelen we de mondknevel. 


Een mondknevel behoort thuis in de categorie bondage. Het is een accessoire die de mond openhoudt door middel van een bal, bitje of klemmetjes. Hierdoor wordt de slaaf belemmert om te praten. De bal, het bitje of de klemmetjes brengt de tong van degene die de mondknevel draagt in de verdrukking. Gedurende de middeleeuwen werd deze tool gehanteerd om kreten van slachtoffers die mishandeld werden te onderdrukken. Anno 2018 staat dit bondage speeltje bekend als spannende tool voor de sub. Vooral de vernedering van het dragen van mondknevel wordt als opwindend ervaren door BDSM-liefhebbers. Wij hebben drie modellen toegelicht:

Ball gag met luchtgaatjes
Dit model is perfect wanneer je het een eng idee vindt dat jij of je (seks)partner misschien niet goed kan ademen met een ball gag in. Het balletje van dit model is hol en aan de buitenkant zitten kleine gaatjes waardoor je makkelijker kunt ademen.

ballgag

Bit gags
Deze modellen hebben geen balletje, maar een langwerpig staafje waar de sub op kan bijten. Hierdoor krijgt de sub in kwestie meer lucht en kan de sub zelfs een beetje praten. Het nadeel is echter dat de mondhoeken geïrriteerd kunnen raken.

bitgag

Ringknevel
Dit model zorgt ervoor dat je mond wagenwijd open komt te staan. Je kaken en lippen worden door de ringknevel van elkaar afgehouden. Je tong heeft meer bewegingsruimte dan bij de klassieke ball gag. Een beetje praten is zelfs mogelijk. Slikken daarentegen niet, waardoor je erg zult gaan kwijlen. Wel is er genoeg ruimte voor de sub om de dom oraal te pleasen.

ringknevel

Lees je voorafgaand goed in om erachter te komen welk model er bij jullie past. Houd ook rekening met verschillen in bijvoorbeeld grootte en materiaal!

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.