50 Tinten donkerder met BDSM-speeltjes: Bondagemaskers

Het is zaterdag en dus is het tijd voor een nieuwe sekstoy in de rubriek 50 Tinten donkerder met BDSM-speeltjes. De vorige weken stonden in het teken van slaag-hulpmiddelen. Maar vandaag haken we in op een tool die je zintuigen op een hele andere manier prikkelt. Namelijk het bondagemasker.

Bondagemaskers worden binnen de slaapkamermuren voornamelijk gebruikt om zintuigen te prikkelen. Op het moment dat jouw zicht wordt ontnomen, staan je andere zintuigen meer op scherp. Zo wordt je gehoor stukken gevoeliger, je smaak versterkt en alle aanrakingen voelen intenser aan. Een masker valt niet perse onder de categorie BDSM. Dit ‘hulpmiddel’ kan namelijk ook gebruikt worden tijdens het experimenteren. Maar door middel van het masker wordt er een bepaalde controle uit handen gegeven, waardoor het masker erg populair is in de BDSM-scene.

Controle hebben over je partner is een belangrijk onderdeel van bondage en discipline. Met een masker kun je deze controle heel goed uitoefenen. Wanneer je niets kan zien ben je genoodzaakt volledig op je partner te vertrouwen. Daarnaast dient het masker ook als tool om de zintuigen te prikkelen. Pijn ondergaan wordt vele malen intenser wanneer je zicht wegvalt. Vooral wanneer je het masker combineert met andere BDSM-speeltjes, zoals een pinwieltje, zweepje of paddle, voelt de aanraking erg vurig. Maar niet alleen pijn kan als scherper worden ervaren, ook zachte aanrakingen en smaak. Het masker is fijn in combinatie met bijvoorbeeld een veer, strelingen of smaakvolle etenswaren. 

Bondagehoofdmaskers trek je helemaal over je hoofd en bedekken als het ware alles. Er zijn varianten met (rits)openingen voor de ogen of mond. Zo kan de sub af en toe even spieken óf de dom oraal bevredigen. Aan sommige modellen zit ook een halsband gevestigd. Oogmaskers bedekken enkel de ogen en zijn perfect voor beginners op BDSM-gebied. Deze zijn namelijk makkelijk af te doen, zodat je niet het gevoel hebt de totale controle kwijt te raken. Bondagemaskers komen in verschillende soorten, maten en materialen. Een extra goede reden om de verschillende modellen tegenover elkaar te zetten voor aankoop!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.