50 Tinten donkerder met BDSM-speeltjes: Elektroseks

elektroseks

De meeste nachtkastjes bevatten wel een seksspeeltje of twee. Maar op een gegeven moment zijn deze niet echt opwindend meer. Alle speeltjes uit de 50 Tinten donkerder reeks al uitgeprobeerd? Misschien is elektroseks dan wel een spannende vervolgstap.

Elektroseks is een vorm van seks waarbij er kleine schokjes worden toegediend op de zenuwen van erogene zones. Elektroseks is in eerste instantie een vorm van BDSM, gezien pijnbeleving centraal staat bij deze manier van seks. Echter kan deze vorm van stimulatie ook een mildere manier zijn om elkaar op te winden.

Elektroseks wordt uitgeoefend met speciale seksspeeltjes die stroomprikkels veroorzaken. Deze worden elektrodes genoemd en komen in diverse modellen. Zo heb je bijvoorbeeld vibrators, buttplugs en tepelklemmen met intense mogelijkheden. En je kunt ook nog kiezen uit analoge en digitale versies. Allebei zijn voorzien van een kastje met een krachtbron. De kracht van de schok kun je zelf reguleren. Welk model geschikt is voor jou hangt af van van je voorkeuren en waar je het speeltje voor wil gebruiken. Hoe dan ook, de schokjes voel je door je hele lichaam, waardoor je spieren enorm aanspannen.

Wanneer je nieuwsgierig bent naar elektroseks is het belangrijk dat jij je lichaam, wensen en vooral grenzen goed kent. Evenals die van jouw bedpartner en vice versa. Elektroseks is niet alleen heel spannend, maar het kan ook gevaarlijk zijn. Zo kunnen er bijvoorbeeld brandwondjes ontstaan. Daarom is het van belang dat je voldoende glijmiddel smeert op de plekken waar je de schok gegeven wordt. Wij adviseren een glijmiddel op waterbasis.

Gezien je de kracht van de schokjes zelf kunt reguleren is het erg verstandig om te beginnen met de laagste stand. Op deze manier kun je wennen aan het gevoel en heb je een idee van wat jouw lichaam aankan.  Het is sowieso belangrijk dat je je voorafgaand goed inleest en secuur omgaat met elektrodes. Heb je een pacemaker of een medicijnpomp? Overleg de mogelijkheden dan eerst met je specialist!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.