50 Tinten donkerder met BDSM-speeltjes: Fisting

Het fenomeen vuistneuken is al eeuwenoud en kan op verschillende manieren worden uitgevoerd. In ieder geval is fisting een handeling waarbij de hand of een dildo in de vorm van een vuist in de vagina of anus verdwijnt. Het lijkt in eerste instantie misschien erg complex, maar met de juiste handleiding en een vleugje zorgvuldigheid heb jij de handeling zo in de… Hand ja!

Een goede voorbereiding is het halve werk. First things first: hygiëne is erg belangrijk. Degene die de handeling uitvoert dient eerst een mini-manicure te ondergaan. Handen grondig wassen en nagels knippen is een pre! Handschoenen die strak om de hand zitten ook. Wanneer er sprake is van anal fisting is het ook wel zo koosjer als degene die gefist wordt voorafgaand een grote boodschap doet en zichzelf even goed schoon spoelt. Een toiletbezoek is sowieso een aanrader. Een baddoek onder degene in kwestie trouwens ook! Een relaxte setting bevordert een ontspannen gevoel. Of je nu zen wordt van kaarsjes, muziek of een bepaalde geur… Als jij degene bent die gefist gaat worden, zorg ervoor dat al je spieren losjes zijn.

Fisting moet langzaam worden opgebouwd, zodat de opening beetje bij beetje opgerekt kan worden. Naast een ontspannen gevoel en een comfortabele houding is opwinding ook een belangrijke key. Voorspel is dus een must. Doe het rustig aan, forceer niets en gebruik liters glijmiddel om scheurtjes in de huid te voorkomen. Er is speciale fist glijmiddel op de markt. Deze heeft een dikkere textuur dan gebruikelijke glijmiddel, waardoor je het goedje minder vaak opnieuw hoeft aan te brengen. Daarnaast bevat fisting glijmiddel natuurlijke ingrediënten, waardoor er minder snel sprake is van irritatie.

Begin voorzichtig door vinger voor vinger in te brengen. De techniek die het beste toegepast kan worden is duck billing. Breng de wijsvinger naar de ringvinger en leg de middelvinger daarop. Breng vervolgens de duim en pink naar elkaar toe. Als het goed is lijkt de vorm van je hand nu op een eendenbek. Vervolgens kan de hand beetje voor beetje naar binnen worden gebracht. De vuist mag er nooit in één keer uit worden getrokken: wees voorzichtig! Een ontspannen gevoel, goede communicatie en voorzichtigheid is gedurende ‘de daad’ uiterst belangrijk! Veel fist-fun!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.