50 Tinten donkerder met BDSM-speeltjes: kietelaar

De feestdagen naderen en de stress neemt voor velen toe. Gelukkig is het hoog tijd voor een nieuwe 50 Tinten donkerder met BDSM-speeltjes. Vandaag lichten we een sexy speeltje toe die voor elk nachtkastje geschikt is. Kinky of vanilla? De kietelaar komt in elke slaapkamer goed van pas. Dus wie weet heb jij na het lezen van dit artikel wel een nieuw item op je verlanglijstje staan!

Een kietelaar is een sexy speeltje met veel mogelijkheden. Het bestaat simpelweg uit een handvat met een pluizig uiteinde. Dit uiteinde is gemaakt om de huid mee te strelen. Dit zorgt voor een sensueel gevoel, vooral op de erogene plekken. Kietelaars zijn geschikt voor elke seksliefhebber. Of je nu nieuwsgierig bent, wel van experimenteren houdt of wat extra stimulatie kan gebruiken…. Deze toy komt altijd goed van pas! Vooral tijdens het voorspel biedt de kietelaar een fijne aanraking.

Wanneer je dit leest lijkt dit speeltje niet echt BDSM-proof te zijn. Maar de kietelaar kan op verschillende wijze worden gebruikt. Zo kun je het speeltje gebruiken om je partner te strelen, verleiden en verwennen. Maar er zijn ook modellen met een speciaal verrassingseffect waarmee je een stapje verder kunt gaan.  Dit zijn de verschillende modellen inclusief de diverse mogelijkheden:

Veren
Het originele exemplaar bestaat uit een dun handvat met aan de bovenkant pluimen of veren. Elegant, eenvoudig, maar oh zo spannend!

kietelaar

Pluistop
Zacht en fluffy: deze versie is perfect voor het strelen van je meest erogene zones.

kietelaar

Siliconen
Een siliconen versie van de kietelaar heeft een top met twee verschillende uiteinden. Deze uiteinden kunnen op twee verschillende manieren worden gebruikt: strelen en slaan.

kietelaar

Met zweep
Dit model is voorzien van twee kanten. De ene zijde heeft een zacht, pluizig uiteinde en de andere zijde dient als zweep.

kietelaar

Tip: een blinddoek zorgt voor een extra intense aanraking! 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.