50 Tinten donkerder met BDSM-speeltjes: Pinwieltje

 

Een pinwieltje, of ook wel neurowheel of Wartenberg pinwheel, is een seksspeeltje die vaak wordt gebruikt binnen de BDSM-scene. Oorspronkelijk is deze tool ontworpen als medisch instrument om zenuw reacties te testen. Het tandwiel herken je aan het langwerpige handvat met daaraan een roterend wiel. Aan het wieltje zitten kleine, scherpe pinnetjes die bedoeld zijn om over de huid te laten glijden. Voorheen om de reactie van zenuwuiteinden te meten, maar anno 2017 om de sub te pijnigen.

Je kunt eindeloos spelen met een pinwheel. Wil je een zachte prikkeling veroorzaken? Dan kun je het het seksspeeltje geleidelijk over de huid laten glijden van de armen, de rug, de nek, de benen en de voetzolen. Wanneer je het pinwieltje over de geslachtsdelen of tepels laat rollen ga je echter een stapje verder. De scherpe pinnetjes aan het seksspeeltje drukken namelijk zachtjes op de huid. De meester of meesteres kan bepalen in hoeverre de druk wordt toegepast. Hoe harder de druk, hoe meer sporen het pinwieltje achterlaat op de huid. Veel meesters en meesteressen beschouwen dit als een kenmerk en kicken hierop. Een variatie van een harde en zachte druk maakt dat de persoon die het ondergaat moet afwachten of er pijn of gekietel aankomt. Juist deze spanning maakt een pinwheel zo spannend.

Na het gebruik van een zweep, flogger of paddle is de huid flink doorbloed en dus stukken gevoeliger. De subtiele aanraking van het pinnetje wordt dan nog intenser. Je kunt het wieltje ook eventjes bewaren in de koelkast of dopen in een glas ijswater. Rol het vervolgens over de warme huid voor een sensationeel gevoel. Er zijn ook exclusieve wieltjes op de markt die je kunt aansluiten op een EStim krachtbron. Hierdoor worden er elektrische schokjes doorgegeven via de kleine pinnetjes aan het wieltje. Elke keer dat een pinnetje de huid raakt, ontstaat er een klein schokje. Talking about intense…

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.