50 Tinten donkerder met BDSM-speeltjes: Schaamlip spreider

lingerie-schaamlip

Of je nu van experimenteren houdt, erg nieuwsgierig bent of toe aan een vernieuwend speeltje… Deze rubriek biedt jou hoe dan ook een fijne dosis inspiratie! Vooral met de sekstoy die we vandaag voor je in petto hebben. Het klinkt misschien alsof je doktertje gaat spelen, maar niets minder is waar. De erotische mogelijkheden met een schaamlip spreider zijn eindeloos, dus lees snel verder!

Een schaamlip spreider spreidt simpelweg je schaamlippen. No rocket science dus! Dit speeltje is gemaakt om je vagina geheel bloot te leggen met betere stimulatie als hoofddoel. Hoe? Je clitoris ligt dankzij dit speeltje als het ware voor het oprapen. Dit maakt stimulatie van je clit erg makkelijk, vooral als jouw genotsknobbeltje normaal gesproken een beetje verstopt zit. Vooral orale bevrediging wordt hierdoor vele malen intenser. Sommige spreiders bevatten klemmen waarmee de sub gepijnigd kan worden.

G-spot kietelaar
Ook zijn er speciale modellen op de markt die speciaal zijn ontworpen om je G-spot te prikkelen. Deze exemplaren zijn U-vormig en kunnen zodanig worden ingebracht dat je G-spot continue gestimuleerd wordt. Het is zelfs mogelijk voor je partner om je tegelijkertijd te penetreren. Double the pleasure!

Lustige lingerie
Er bestaat zelfs exclusieve lingerie die ontworpen is om je schaamlippen te ontvouwen. Dit zijn speciale jarretel-kousen met genitale klemmen. De kousen komen tot aan de binnenkant van je dijen. Normaal gesproken zet je de jarretels vast aan een gordel. Nu zet je ze vast aan je schaamlippen, zodat je partner volledige toegang heeft tot jouw intiemste plekje.

Vurig voorspel
Wanneer je into (BD)SM bent, kan dit speeltje een fijne bijdrage leveren aan je seksleven. Vind je het iets te kinky? Er zijn ook modellen die je een handje helpen tijdens het voorspel. Wat dacht je bijvoorbeeld van een schaamlip spreider waar een vibrerend eitje aan toe is gevoegd?

Al met al bieden de verschillende modellen voor ieder iets wils. Voor welk model je ook kiest, zorg voor voldoende glijmiddel en een ontspannen gevoel voor jullie gaan spelen!

 


 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.