50 Tinten donkerder met BDSM-speeltjes: Spreidstang

spreader

Vorige week behandelden we een handige bondagetool, namelijk de mondknevel. Vandaag haken we in op bondage speeltjes met de spreidstang. Ook wel bekend als een spreader.

Een spreidstang is een stang die ervoor zorgt dat de onderdanige in het BDSM-spel wordt gedwongen zijn of haar armen te spreiden. Niet alleen worden de spieren flink op de proef gesteld, wat zorgt voor de nodige pijn in het spel. Ook wordt de sub in een bepaalde, gewenste positie gezet, waardoor de dom de touwtjes geheel in handen kan nemen. Dit kan een liggende, zittende of staande positie zijn. Hoe dan ook, de stang zorgt ervoor dat de sub zich amper kan bewegen, waardoor de dom over veel macht bezit. Wanneer de benen van de sub gespreid zijn, zijn de intieme delen makkelijker te pleasen. Zodra de armen gespreid zijn heeft de sub minder bewegingsruimte.

Een spreidstang gebruik je bijna altijd in combinatie met touw of boeien. Aan sommige modellen zitten al boeien gevestigd, andere hebben ringen aan het uiteinde waar je zelf bondagetools aan kunt vestigen. Hiermee kun je ook andere lichaamsdelen vastbinden en variëren met hoe strak je iemand vastbindt. Je hoeft trouwens geen dom of sub te zijn om met een stang te experimenteren. Ook BDSM-beginners of nieuwsgierigen hebben baat bij dit spannende speeltje. Heb je interesse? Kijk dan even welk model er bij jullie past:

X- spreidstang
Dit model maakt het mogelijk om de voeten en handen tegelijkertijd vast te binden aan de stang.

spreader

Verstelbare stangen
Deze stang is geschikt als je wil variëren met bondage of beginner bent in de bondagewereld. De stang is namelijk heel simpel te verstellen.

spreader

T-vormige

Dit model is geschikt om de handen en voeten aan elkaar vast te binden.

spreader
Tip: voor je een stang aanschaft is het belangrijk dat je je goed inleest. Beslis voorafgaand welk model je het liefst wil uitproberen en hoe ver je wil gaan!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.