50 Tinten donkerder met BDSM-speeltjes: Tape

bondage

Ben jij nieuwsgierig naar bondage? Dan behandelen we deze week een BDSM-tool die binnen jouw interessegebied ligt! Namelijk tape. En niet zomaar tape, maar speciale bondage tape. Lees gauw verder, want de mogelijkheden zijn spannend en eindeloos…

Jij hebt thuis vast wel ergens een rolletje tape liggen. En de kans is groot dat het materiaal hiervan PVC is. Waarschijnlijk haal je deze tevoorschijn wanneer je een pakketje moet versturen of wanneer er iets gebroken is.  Maar je kunt het ook voor andere doeleinden gebruiken. Bondage tape is namelijk gemaakt van dezelfde stof. Het verschil is dat bondage tape in seksshops in verschillende kleurtjes beschikbaar is en niet kleeft. Het is speciaal gemaakt om te gebruiken op de huid, waardoor het fijn is in gebruik.  Zo kun je iemand er snel mee vastbinden, maar ook snel weer losmaken. Juist omdat dit product zo laagdrempelig is, wordt tape vaak gebruikt in de BDSM-scene. Zeker wanneer je net begint te experimenteren met BDSM is dit een fijn product!

Hoewel het hoofddoel van bondage tape iemands vrijheid beperken is, is het product veelzijdiger dan je denkt. Met een beetje creativiteit kun je veel meer met de tape doen dan alleen vastbinden. Gebruik het bijvoorbeeld als blinddoek. Zodra een van je zintuigen niet meer werkt, komen andere zintuigen op scherp te staan. Iedere aanraking zal nog intenser worden. Vind je een mondknevel iets te kinky, maar lijkt het je wel spannend om iets soortgelijks te gebruiken? Gebruik dan een stuk tape om de mond dicht te plakken. Net als bondage touw, kun je de tape ook gebruiken om een lichaamsdeel mee af te knellen. De huid gaat zodanig zwellen, dat dit een fijne pijnprikkel kan veroorzaken. Houdt je partner het niet lang vol? Gebruik de tape dan als cockring door zijn penis in stijve toestand af te binden. Het bloed stroomt hierdoor niet terug, waardoor hij langer stijf blijft! Tot slot kun je er mooie kunstwerken op je lichaam mee creëren!

tape

Kortom: laat je fantasie de vrije loop, experimenteer en probeer. Niets is te gek, zolang het goed aanvoelt.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.