50 Tinten donkerder met BDSM-speeltjes: Tepelklemmen

tepelklemmen

Tepelklemmen veroorzaken als het ware een pijnscheut in de tepels. Dit komt doordat de zenuwuiteinden worden geprikkeld. In combinatie met de verminderde bloedtoevoer zorgt dit voor een pijnlijk gevoel wat door velen als fijn wordt ervaren. Hoewel dit seksspeeltje voornamelijk wordt gebruikt tijdens het voorspel van (BD)SM, is het speeltje ook geschikt voor beginners. De klemmen fungeren naast pijn veroorzakers namelijk ook als perfecte speeltjes voor nieuwsgierige beginners.

Tepelklemmen tijdens het voorspel
Tepelklemmen gebruiken tijdens het voorspel kan op vele manieren. Je kunt de klemmen bijvoorbeeld inzetten om de onderdanige in kwestie op te warmen voor meer hevige seksspeeltjes. Maar je kunt de spanning ook opbouwen door de tepelklemmen te verstellen. Doordat tepelklemmen verstelbaar zijn kun je zelf bepalen hoe intens je het pijnlijke gevoel wil maken. Hierdoor kan de onderdanige in kwestie getraind worden om pijn te ondergaan. Maar je kunt de druk ook constant opvoeren door de klemmen steeds strakker te verstellen. Voor de gevorderden zijn gewichtjes interessant. Deze kunnen aan de klemmen worden gevestigd voor een extra pijnlijke ervaring.

Als hulpmiddel bij bondage
Er bestaan exclusieve modellen van tepelklemmen die vastzitten aan een bondageharnas. Denk hierbij aan klemmen die gekoppeld zijn aan genitale klemmen, een halsband of een mondknevel. Deze modellen zijn perfect om subs volledig vast te binden en te domineren. Met deze modellen ga je dus nog een stapje verder de duisternis in.

Welk type tepelklemmen je het beste in de slaapkamer tevoorschijn kunt toveren hangt af van veel factoren. Zo zijn er talloze modellen in verschillende vormen, kleuren, materialen en maten. Zo heb je vaste, verstelbare en vibrerende tepelklemmen en klemmen die onderdeel zijn van een bondageharnas. Ook heb je tepelklemmen met accessoires, zoals veertjes of belletjes. Het is maar net waar je voorkeur naar uit gaat! Lees voor gebruik altijd de bijbehorende handleiding om vervelende kwaaltjes te voorkomen.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.