Bijzonder(e) mooie lingeriemerken

De Hünkemoller en Livera hebben ons zelfvertrouwen (en onze boobies) aardig omhoog getild. We wachten vol spanning op de nieuwste, mooiste collecties. En hoewel deze lingeriemerken veel voor ons in petto hebben, zijn er meer aanbieders op de markt. De volgende lingeriemerken zijn onmisbaar in jouw ladekast. De prijsklasse liggen ietsjes boven gemiddeld, maar daarbij de kwaliteit ook!

Pleasurements
Pleasurements is een exclusieve on- en offline conceptwinkel met erotische couture voor vrouwen. Stijlvol, luxe en high end fashion is waar het merk voor staat. Pleasurements is een inspiratiebron voor iedere vrouw in haar erotische ontdekkingsreis. Van bondagelingerie tot bruidsmode en van latexcollecties tot romantisch kant: de diverse collecties bieden voor ieder wat wils.

mooie lingerie

Agent Provocateur
Dit lingeriemerk staat bekend voor haar oog voor detail, bijzondere stoffen en perfecte kleurencombinaties. Agent Provocateur staat dan ook voor high end fashion en exclusiviteit. Elk setje heeft een extravagante en erotische look. De uitgesproken collecties variëren van ‘Naughty Styles’ tot ‘Bright Styles’ en ‘Romantic Styles’ tot ‘Floral Lingerie’. In welke mood je ook bent, of voor wat voor erotisch feestje jij een nieuwe look kunt gebruiken; bij AP ben je altijd aan het goede adres.

mooie lingerie

Blue Bella Lingerie
De prijzen liggen hier misschien net iets boven de lingerie die bij De Hema verkrijgbaar is, maar vallen vergeleken met de bovenstaande merken erg mee. De gevoerde, luxe lingerie en nachtkleding collecties zijn gemaakt met de hoogste kwaliteit tegen een betaalbare prijs. De simpelheid van de modeontwerpen van Blue Bella maakt het juist dat de lingerie zo bijzonder is. De moderne, toch sensuele uitstraling maakt de lingerie simpelweg onweerstaanbaar.

mooie lingerie
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.