Deze BN’ers schitterden ooit in de Playboy (deel III)

In de vorige editie van deze rubriek genoten we van Viola Holt, Tatjana en Kiki Classen. Vandaag nemen we je weer terug in de tijd met Nederlandse schoonheden die ooit naakt poseerden voor de Playboy.

7. Leontien Ceulemans
Op haar derde maakte ze haar debuut op de radio in het programma Kleutertje luister. Na diverse optredens als presentatrice en actrice in radio- en televisieprogramma’s werkte ze vanaf 1980 als presentatrice van het Jeugdjournaal. Bij Veronica presenteerde Leontien het seksprogramma Radio Romantica. Het is dan ook niet gek dat zij in 1991 in de Playboy verscheen.

naakte BN'ers

8. Belinda Meuldijk
Als dochter van Pipo de Clown-schrijver Wim Meuldijk groeide Belinda op in de showbusiness-wereld. Ze behaalde haar faam dankzij haar rol Esther in de film Soldaat van Oranje. In ‘79 bracht ze de single The Last Disco uit. Als tekstschrijver heeft ze veel bijgedragen aan het repertoire van haar ex-man Rob de Nijs. Ze schreef onder andere de hits Hou me vast, Alles wat ademt en Banger hart. Ook schreef ze boeken, waaronder Papa Pipo. In 2001 ontving Belinda een Gouden Harp voor haar schrijftalent. In 2006 stond Meuldijk kandidaat als lijstduwer voor de Partij voor de Dieren. In januari 2016 eindigde ze haar huwelijk met Thierry Duval. In ‘92 schitterde zij in het tijdschrift.

naaktfoto's BN'ers

9. Bettine Vriesekoop
Vriesekoop speelde tafeltennis vanaf 1972. Van 1977 tot 2002 beoefende zij haar sport op het hoogste niveau. In 1982 won zij voor de eerste keer het Europees kampioenschap. Precies tien jaar later stond deze titel weer op haar naam. Daarnaast is ze maar liefst 14 keer Nederlands kampioen geworden in het dames enkelspel. In ‘95 poseerde zij voor de cover van het erotische magazine.

Nederlandse beroemdheden naakt

Benieuwd naar meer bekende Nederlandse vrouwen die uit de kleren zijn gegaan voor het bekendste magazine voor mannen? Over drie weken werken we het lijstje weer bij! Houd de website van het erotische magazine voor vrouwe dus goed in de gaten!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.