Deze BN’ers schitterden ooit in de Playboy (Deel II)

Het is inmiddels alweer drie weken geleden toen wij de eerste Nederlandse schoonheden die in de Hollandse versie van de Playboy stonden in het zonnetje zette. In deze tweede editie van de rubriek ‘Deze BN’ers schitterden ooit in de Playboy´, lopen we het lijstje, op chronologische volgorde, verder af.

4. Viola Holt
Als dochter van sportjournalist Ad van Emmenes ging Viola Holt aan de slag bij AVRO als omroepster. Van ‘70 tot ‘81 deed zij dit werk voor de NOS. Daarnaast presenteerde ze een aantal programma’s, waaronder Dokter Ja dokter nee. In 2010 was Holt een van de kandidaten in het programma Ranking the Stars. In de jaren ertussen behaalde ze vele mijlpalen, waaronder een eigen Indonesisch  restaurant én een een plekje in de Playboy (1984). De editie waarin de presentatrice in 1984 naakt poseerde, is nog steeds de best verkochte ooit.

 

naaktfoto's


5.
Tatjana Šimić
“Buurman, wat doet u nu?” Iedereen kent de Kroatisch-Nederlandse schone uiteraard als dochter Kees in Flodder. Haar carrière begon echter niet als actrice, maar als model. Voor Tatjana op het witte doek verscheen won zij een modellenwedstrijd van een Nederlands tijdschrift. En dat is niet gek ook! Tatjana heeft maar liefst 10 keer een plekje weten te bemachtigen op de cover van het populaire tijdschrift. De eerste keer was in 1987 en de laatste keer in 2012.

 

Tatjana Šimić

6. Kiki Classen
Kiki is de dochter van acteur Edmond Classen en werd bekend bij het grote publiek vanwege haar rol Wiep in de comedyserie Zeg ‘ns Aaa. Ook presenteerde ze de televisieprogramma’s  Waar vallen vrouwen op en Blond Blond en Blond. In 1990 poseerde Classen naakt voor de Nederlandse editie van de Playboy. Hierna was  zij veelal op het witte doek en het toneel te zien.

 

naakte BN'ers

Benieuwd naar welke andere Nederlandse schoonheden hebben geposeerd voor dit blad
? Houd de website van Oh dan goed in de gaten! 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.