Dit zegt je sterrenbeeld over jouw seksleven (deel I)

horoscoop

Je sterrenbeeld lezen is misschien een tikkeltje cheesy, maar… Ook heel erg leuk! Tenslotte zit er wel degelijk een gedachte achter. Jouw sterrenbeeld zegt veel over je persoonlijkheid. Zo ook over jouw seksleven. Ben jij benieuwd wat jouw sterrenbeeld zegt over hoe jij tussen de lakens handelt? Dit zeggen de sterren over jouw seksleven:

Ram
Jij bent het eerste teken van de dierenriem, waardoor je de neiging hebt de jager-rol op je te nemen. Je bent een tikkeltje agressief, assertief en je geniet van een erotische verovering. Je windt er geen doekjes om: je verlangt naar onmiddellijke bevrediging. Emotionele spelletjes zijn niet jouw ding.

Stier

Jij hunkert meer naar sensuele stimulatie dan seksuele opwinding. Een stimulerende ambiance, met geuren, geluiden en aanraking maken een erotische ervaring voor jou pas echt intens. Jij wacht liever op de juiste match, dan dat je er naar op zoek moet.

Tweelingen
Jij bent avontuurlijk en gepassioneerd. Iemand moet eerst jouw ‘mind’ veroveren en dan pas je body. Voorspelbaarheid is jouw grootste afknapper, ook in de slaapkamer. Je bent een echte flirt en houdt ervan iemand te verleiden, mits je hier een onvergetelijke vrijpartij voor terug krijgt. Dirty talk, vreemde plekken of een trio: experimenteren staat voor jou gelijk aan ultiem genot.

Kreeft
Jij bent geen jager. Jij wil liever uitgelokt worden voor je daadwerkelijk met iemand naar bed gaat. Jouw benadering van seks is creatief en sensueel. Je hebt een goede intuïtie en weet hierdoor precies wat jouw partner van je verlangt. Je hebt een voorliefde voor  liefdevolle én orale seks.

Leeuw
Je bent een gepassioneerde en attente lover, maar hebt wel bevestiging nodig op jouw skills. Je geniet van verleiding en voorspel, en geeft liever dan dat je ontvangt. Je hebt een groot libido en jouw rug is een van je meest krachtige erogene zones.

Maagd
Je lijkt misschien verlegen, maar stille wateren hebben diepe gronden! Bij de juiste match ben je juist enorm gepassioneerd en sensueel. Je geniet van aanrakingen in iedere vorm. Vooral langdurig zoenen en erotische massages slaan jouw hoofd op hol. Je hebt niet veel toeters en bellen nodig om te genieten, zolang er maar sprake is van wederzijds respect.

Staat jouw sterrenbeeld er niet tussen? Heb dan eventjes geduld tot overmorgen. Dan staat jouw sekshoroscoop online!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.