Erotische literatuur van het moment deel 1

erotische literatuur

De lancering van 50 Tinten grijs heeft de wereld van erotische literatuur enorm veranderd. Hoewel seksueel getinte verhalen voorafgaand al erg populair waren, kwamen steeds meer vrouwen uit voor hun seksualiteit. Ben jij helemaal fan van Christian Grey? Dan zullen deze soortgelijke, zinnenprikkelende boeken je zeer zeker niet teleurstellen!

Tweestrijd – Gail Mcugh
Na het overlijden van haar moeder is Emily zo verdrietig, dat ze besluit een nieuwe start te maken in New York. Haar vriend vraagt haar om bij hem in te trekken, maar Emily woont liever nog een tijdje bij een vriendin. Om haar huur te bekostigen neemt Emily een bijbaantje in een Italiaans restaurant, waar ze de charmante, rijke Gavin tegen het lijf loopt. Ze doet haar uiterste best hem te weerstaan, maar tevergeefs. De nadruk ligt op de seksuele spanning tussen de twee, waardoor het verhaal verrassende wendingen treft.

Hartstocht 1: Overmeesterd – Maya Banks
De hoofdpersoon neemt wat hij wil, zonder berouw. Zijn oog viel op een vrouw in de club. Ze schitterde als een juweel, onaangeroerd, nog onschuldig. Hij wenkte haar naar zijn privévertrekken, voelde haar spanning en tegelijkertijd haar begeerte. Ze mocht zich niet verroeren voor hij haar bezat. Pure onderwerping was waar hij voor ging. Hoewel haar hoofd keihard schreeuwde “ren weg!”, smeekte haar hart haar te blijven. Ze was er niet van overtuigd hem ooit volledig te kunnen gehoorzamen, maar wist wel zeker dat ze het een kans wilde geven. En ze wist ook maar al te goed dat als ze zich door deze man zou laten domineren, er geen weg terug was…

3. Geil – Isabelle Dams
In deze erotische biografie neemt Nanou je mee in  haar seksuele ontdekkingstocht. Haar single leven pretendeert een vermakelijke aaneenschakeling van erotische ontmoetingen. Diepe verlangens, onbaatzuchtige overgave en nauwelijks beheerste gretigheid vormen een open en herkenbaar verhaal.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.