Erotische literatuur van het moment deel 2

erotische boeken

 

Om even te ontspannen, in de mood te komen of verzeild te raken in een wereld vol fantasieën,,, Er zijn talloze redenen om deze erotische literatuur toe te voegen aan jouw boekenkast!

1. Overal en altijd – Jennifer Probst
Als oudste zoon nam Caleb altijd de verantwoordelijke rol op zich. Van jongs af aan was hij al werkzaam in het succesvolle bouwbedrijf dat zijn vader runde. Hij hoopte het familiebedrijf ooit over te mogen nemen, maar zijn vaders testament doorkruist zijn plannen. Caleb is genoodzaakt het familiebedrijf te delen met zijn twee broers, die hij amper ziet of spreekt. De problemen stapelen zich op wanneer de veeleisende architecte Morgan Valeb inhuurt om haar droomhuis vorm te geven. Caleb gaat de uitdaging aan, maar wordt enorm afgeleid door zijn verleidende klant. Morgan blijkt toch niet zo koel als ze eruit ziet. Weet hij werk en privé gescheiden te houden?

2. Passiespel – Isa Maron
Een gelukkig huwelijk, twee kinderen en een leuke baan: Olga lijkt het helemaal voor elkaar te hebben. Toch voelt zij zich gevangen in een eentonig bestaan. Om haar huwelijk wat meer spanning te geven, stort ze zich samen met haar partner in de wereld van kinky seks. In haar zoektocht naar overweldigende erotiek ontmoet ze een minnaar die haar meest intieme verlangens weet te bevredigen. Olga raakt verstrikt in het gewaagde machtsspel van deze dominante man. Ze leert dat er een dunne draad bestaat tussen pijn en genot. Langzamerhand komen er steeds meer traumatische jeugdherinneringen naar boven. Dit zorgt ervoor dat Olga wel heel diep in de wereld van macht en onmacht verstrengeld raakt.

3. Hartstocht 2: Overvallen – Maya Banks
In Drakes schimmige wereld grijpen zijn tegenstanders ieder teken van zwakte aan om hem op de knieën te dwingen. Daarom staat hij zichzelf nooit toe daadwerkelijk om iemand te geven. Zijn keiharde houding hielp hem uit te groeien tot een machtige man. Toen hij Evangeline ontmoette kon hij niets anders dan haar beschermen en stuurde haar weg. Maar nu hij haar terug wil weet Evangeline niet of ze hem wel kan vertrouwen. Ooit bevrijdde hij haar van al haar remmingen, nu is ze weer een gevangene van haar eigen pijn. Kan zij zich weer onderwerpen aan zijn liefde?

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.