Films met een erotisch tintje op Netflix

 

erotische films

Porno of porna kan erg opwindend zijn. Maar Netflix heeft ook sensuele films met een erotisch tintje in de bibliotheek staan. Voor een flinke dosis spanning zet je de volgende films op:

Passion
Passion vertelt het verhaal van een dodelijke machtsstrijd tussen twee vrouwen in het bedrijfsleven. Christine is een machtige, rijke vrouw die beschikt over een natuurlijke elegantie. Haar protegé Isabelle heeft enorm goede ideeën die Christine zonder schroom bestempeld als de hare. Christine trekt Isabelle langzaam maar zeker mee in de wereld van verleiding, manipulatie, dominantie en vernedering. Maar zodra Isabelle het bed deelt met Christine’s minnaar breekt de oorlog uit.

Below her mouth
Jasmine lijkt alles te hebben: een succesvolle functie als fashion journaliste én een charmante verloofde. Haar hele toekomst is zo goed als uitgestippeld met de bruiloft op komst. Maar op een nacht krijgt deze een verrassende wending. Tijdens het uitgaan loopt ze de verfrissende Dallas tegen het lijf. Het duur niet lang voor de twee vrouwen een hete affaire aangaan.

A perfect ending
Menig vrouwen zijn jaloers op Rebecca. De huisvrouw heeft beschikking over bakken geld, ze is slim, mooi én moeder van drie prachtige kinderen. Maar het geheim wat zij met zich meedraagt zorgt ervoor dat zij niet van deze idealen kan genieten. Haar vriendinnen gaan uit van een midlife crisis en adviseren haar een minnares. Hoewel ze in eerste instantie twijfelt besluit ze Paris een belletje te geven. De erotische reis zorgt ervoor dat Rebecca erachter komt wat er daadwerkelijk met haar aan de hand is.

Anatomy of a love seen
Tijdens de opnames van een liefdesscène zijn de hoofdrolspeelsters als een blok voor elkaar gevallen. Na een intense relatie volgde een hartverscheurende breuk. Kort hierna werd het filmen voortgezet, waardoor de vrouwen in een gecompliceerde situatie terecht komen.

Love Steaks
De verlegen en onhandige Clemens is werkzaam als masseur in een luxe hotel. Bij toeval ontmoet hij de onbezonnen en uitbundige Lara die kokkin is in het hotel. De tegenstelling trekt elkaar aan en zorgt voor sensuele spanning.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.