Handleiding: Latex voor beginners

latex

 

De vrouwen die op het witte doek rond paraderen in catsuits zijn jaloersmakend. En dat is niet vreemd: latex is uniek, sexy en uitdagend. Maar het kan ook aardig ontmoedigend zijn voor beginnelingen. Er gaat namelijk een hele handleiding aan vooraf. Daarom helpen wij je graag een handje!

 

Latex moet je leren dragen. Wees daarom niet al te ambitieus, maar begin met accessoires. Denk hierbij aan handschoenen, kousen of slipjes. Dit geeft je de gelegenheid om te wennen aan het gevoel: je naakte huid tegen een nieuwe stof. Je kunt altijd nog overstappen op minirokjes, jurkjes en volledige catsuits.

 

Latex sluit nauw aan. Daarom is het belangrijk dat je de juiste maat uitkiest. Te strak is belemmerend voor je bewegingsvrijheid. Te wijd veroorzaakt kreukels. De dikte van het latex is van invloed op de mate waarin het meerekt. Let hier dus goed op bij het aanschaffen van kledingstukken!

 

Voor je jezelf erin hijst, moet je de kleding en jezelf goed insmeren. Glijmiddel op siliconenbasis is hierbij het sleutelwoord. Neem de tijd om jezelf aan te kleden, want latex scheurt gemakkelijk. Pas daarom op met nagels of sieraden die het delicate materiaal kunnen beschadigen! Voor de finishing touch smeer je de glijmiddel niet alleen aan de binnenkant, maar ook aan de buitenkant van je pronkstuk. Een glimmend resultaat gegarandeerd!

 

Latex ademt niet waardoor je snel zult gaan zweten. Er ontstaat een dun laagje zweet op je huid, waardoor de stof gemakkelijk beweegt langs je huid. Dit gevoel maakt het dragen van latex juist zo spannend. De keerzijde is echter dat je sneller uitdroogt, vooral als je alcohol nuttigt. Zorg daarom dat je goed gehydrateerd blijft!

 

Uit met de pret? Duw je handen tussen je kleding om lucht te creëren, waardoor je de kleding makkelijk van je huid af kan duwen. Probeer vooral niet te trekken of te rollen! Als het niet lukt om uit de kleren te gaan, spring dan onder de douche. Laat het water in je pakje lopen, zodat het vanzelf van je lichaam afglijdt. Reinig je kleding in een sopje met afwasmiddel en laat het drogen aan een kunststof (om verkleuring te voorkomen) hanger. Poeder de kleding in en bewaar het op een donkere plek tot de volgende sexy beleving!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.