De juiste lingerie voor jouw lichaamstype

In shape komen is het meest voorkomende goede voornemen onder vrouwen. En wat motiveert je beter dan een nieuw lingeriesetje? Aan je maat kun je uiteraard iets veranderen, maar aan je lichaamstype niet. Daarom hebben we de juiste type lingerie aan ieder lichaamstype geplakt. Zo schiet jij de plank nooit mis!

Appelfiguur
Het middenstuk van jouw lichaam is het breedst. Om jouw middenlijfje optisch te verlengen kun je het beste een body dragen met een wat diepere V-hals. Hierdoor oogt je middel niet alleen smaller, maar je decolleté wordt ook goed benadrukt, waardoor het oog eerder op je boezem valt. Een uitdagende kimono maakt jouw fantasy outfit helemaal af!

 

body

Peervorm
Jouw schouders, borsten en taille zijn smal en vanaf je heupen loop je breder uit. Jij kunt de nadruk het beste op je bovenlichaam kunt leggen! Een strapless balconette maakt je bovenlichaam optisch breder en laat op deze manier de verhouding met je heupen beter uitkomen. Combineer de bh met een matchende high-waisted slip voor een onweerstaanbare look!

 

lingerie

Zandloperfiguur
Jouw figuur kenmerkt zich dankzij haar symmetrie: je bovenlichaam en heupen staan recht onder elkaar, maar in het midden heb je juist een slanke taille. Deze kun jij het beste accentueren door middel van een nauwsluitend korset. Niet alleen komt jouw slanke middeltje hier goed in uit, maar ook je curves komen goed naar voren. Je maakt jouw look helemaal af met een matchy slip, kousen en hakken.

korset

Augurk

Ben je slank én klein? Een babydoll met een langer lijfje zorgt ervoor dat je langer lijkt. Daarnaast krijgt jouw lichaam meer volume. Vooral als de babydoll veel versieringen heeft. Een V-hals zorgt er ook voor dat je een paar centimeters groeit! Stiletto’s mogen niet aan jouw outfit ontbreken!

babydoll

Komkommer
Ben jij lang en dun? Dan kun jij alle modellen hebben! Als je wat meer vrouwelijke vormen wil creëren ga dan voor lingerie met veel volume. Maar eigenlijk staat alles jou, dus leef je lekker uit!

lingerie

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.