Leipzig: dé stad voor erotisch uitgaan

Erotisch uitgaan

Leipzig wordt al een aantal jaar bestempeld als het nieuwe Berlijn. In de stad hangt dezelfde vibe, maar dan net een tikkeltje anders. Vooral kleinschaliger en betaalbaarder. Geen mensenmassa’s, voldoende ruimte en veel natuur.

Maar wat voornamelijk erg interessant is, is dat uitgaan hier tot moderne, erotische kunst is verheven. Als je wil kun je zelfs de hele nacht door. Sluitingstijden komen niet voor in het Leipzigse woordenboek. Als je een tripje naar deze levendige stad op de agenda hebt staan mogen de volgende erotische clubs niet aan je reis ontbreken!

1. Studio Black Fun
Echte rubber en/ of sm-liefhebbers komen hier gegarandeerd aan hun trekken. De ruimtes van deze dominastudio zijn ingericht met glimmend staal en fungeren als perfecte rollenspel ruimtes. In de privékliniek kun je kiezen uit vijf verschillende behandelingen. Van een bezoekje aan de gynaecoloog tot geslachtsverandering. De bondagemogelijkheden zijn oneindig binnen Black Fun. Breng vooral een bezoekje aan de website voor een sfeerimpressie!

2. Palermo
Palermo is een vrij nieuwe parenclub in Leipzig waar zowel ervaren koppels als beginners een warm welkom ervaren. Of je nu aan de zware kant bent of een topfiguur hebt, net om de hoek komt kijken of op leeftijd bent: iedereen is welkom bij Palermo. Een dresscode is overbodig in de parenclub. Uitgaansjurkjes, leren pakjes of sexy lingerie: hier trek je aan waar jij je prettig in voelt. De faciliteiten zijn oneindig. Zo is er een bar en een restaurant. Maar er zijn natuurlijk ook ruimtes voor erotische pleziertjes, zoals tv-kamers, een sauna, een BDSM-darkroom en een orgiekamer. Check de website  voor bijzondere themadagen. 

In het tastbare magazine (nummer 10) worden er meer onmisbare (erotische) uitgaansgelegenheden in Leipzig uitgelicht.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.