De leukste thema’s voor een erotische fotoshoot

Eerder plaatsten we een artikel over op welke manieren je zelf erotische kunst kan creëren. Vandaag zoomen we in op erotische foto’s. De volgende fotoshoot thema’s zijn uitdagend, elegant en origineel voor fotoboekjes, kalenders of andere creatieve ideeën!

Pinning is winning
Aan het einde van de 19e eeuw ontstond het fenomeen ‘pin-ups’. Burlesque danseressen en actrices gebruikten uitdagende foto’s van zichzelf als promotiemateriaal. Deze uitdagende foto’s werden vaak ‘pinned up’ in de kleedkamers van theaters. Tijdens WOI begonnen veel soldaten met het verzamelen van deze foto’s. Pin-ups werden vanaf dat moment gezien als lust voor het oog. Maar de echte grondlegster van de look blijft Marilyn Monroe. Dankzij haar befaamde pin-up shoots werd het fenomeen door de jaren steeds bekender. Tot de dag van vandaag zijn er veel vrouwen die het thema jaren 50 hanteren tijdens een sexy shoot. Vind je het een tikkeltje cliché? Je kunt het thema uitbreiden naar jouw persoonlijke wensen. Wat dacht je van een vintage auto, een matrozenpakje of een scène in een 50’s diner? Je kunt enorm veel kanten op met dit thema!

erotische shoot

Moulin rouge
Stap in het Parijse nachtleven anno 1900. Een scène in de verlaten straten is een artistieke optie. Maar een extravagante scene in de luxe nachtclub van Parijs Moulin Rouge is erg stijlvol en chique. Als ‘gast’ is een strak zwart cocktail jurkje met een parelketting en torenhoge hakken een uitdagende kledingtip. Als showgirl kun je je rok laten zwieren, je benen in de lucht gooien en uitdagende blikken toewerpen naar de camera. Grote sierlijke veren, een fancy bontjas, een geheimzinnig boudoir of een mooie setting voor de rode gordijnen: maak het zo gek als je zelf wil!

moulin rouge

The four seasons
Misschien een tikkeltje cliché, maar wel de meest passende manier als je de foto’s gebruikt voor een persoonlijke kalender. Lente: naakt in een bed vol bloemen. Zomer: foto’s in bikini. Herfst: foto’s in het bos. Winter: een bontjas met alleen lingerie eronder. Niet alleen kun je spelen met de seizoenen, maar ook met specifieke feestdagen. Van erotische kerstpakjes tot in een bad vol paaseitjes: laat je fantasie de vrije loop, want de mogelijkheden zijn eindeloos!

 

fotoshoot

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.