Redenen om een gigolo in te huren

gigolo huren

Prostitutie gaat jaren terug en heeft zich in de loop der tijd volop uitgebreid. Van gezellige dames op schepen tot bordelen, de Wallen en heuse escortbedrijven: mannen kunnen al eeuwen op veel plekken terecht als zij aan hun trekken willen komen. Maar in dit geëmancipeerde tijdperk wordt er ook niet meer raar opgekeken als een vrouw gebruik maakt van betaalde seksdiensten. Dit zijn redenen waarom je een gigolo in moet huren:

Onzekerheden
Ontevreden over je lichaam of bang dat je niet ‘presteert’ tussen de lakens? Een gezelschapsheer kan je helpen over deze onzekerheden heen te komen. Hij zal jou namelijk nooit veroordelen, beschikt over de nodige ervaring en kan jou wat slaapkamervaardigheden bijbrengen.

Experimenteren
Als je een uitgesproken seksuele fantasie hebt is het niet altijd even makkelijk een gelijkgestemde te vinden. Een gigolo bestaat echter om jouw dromen om te toveren in zoete herinneringen. Een fijn feitje is dat zijn services met volledige discretie worden uitgevoerd. Alle remmen los…

Seksuele voldoening
Zijn jullie in een sekssleur geraakt? De intimiteit die je bij je partner mist zou je kunnen vinden bij een gigolo. Het voornaamste voordeel is dat hier geen emoties aan te pas komen. De dienst bestaat puur uit jou seksueel bevredigen. Bespreek dit uiteraard van tevoren met je partner!

For the fun
Of het vocht nu langs je dijen druipt, je nu wel heel veel pandapunten hebt gespaard, in bent voor een avontuurtje, je bucketlist af wil werken of gewoon een keer wil weten hoe het voelt om te betalen voor seks. Je hebt eigenlijk geen échte reden om een gezelschapsheer in te huren. For the fun is een geldige reden op zich!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.