Tips voor een ladiesnight binnenshuis

In een vorig artikel werden een tal vriendinnen-uitjes met een erotisch tintje geadviseerd. Maar jij en je vriendinnen hoeven natuurlijk niet perse de deur uit… Je kunt de gezelligheid (met een knipoog) uiteraard ook gewoon in huis halen. Hierbij de leukste tips voor een ladiesnight met een erotisch tintje binnenshuis. Leuk voor bijvoorbeeld een vrijgezellenavond, verjaardag of gewoon zomaar!

1. Dildoparty
Als je een dildoparty host komt er een consulente aan huis die talloze seksspeeltjes en andere tools voor in de slaapkamer meebrengt. Deze kunnen jullie op een speelse manier bekijken, voelen en ervaren. Humor staat centraal tijdens een dildoparty. En soms wordt er ook een spannend thema, zoals 50 tinten grijs, gehanteerd. Een spannende avond met veel gezelligheid en plezier is dus gegarandeerd! Aan het einde van de avond kun je, geheel privé, jouw favoriete slaakameressentials bestellen.

2. Lingerieparty
Het bovengenoemde feestje is ook beschikbaar in een andere versie. Ruil de seksspeeltjes in voor lingerie en je hebt een lingerieparty. Ook tijdens deze avond komt er een consulente aan huis, maar in plaats van speeltjes brengt zij de mooiste lingeriesetjes, korsetten, jarretels, kousen en andere slaapkamerjuwelen mee.

3. Culinaire verleiding
Er zijn talloze kookworkshops beschikbaar. Maar een erotische kookworkshop is natuurlijk extra uniek. Je kunt deze workshop buiten de deur volgen, maar het is natuurlijk ook leuk om een chef kok over de vloer te laten komen. Creëer samen met je vriendinnen een verleidelijk diner met tongstrelende ingrediënten om vervolgens jullie partners te verrassen.

4. Movienight
Een romantisch filmavondje is niet alleen bestemd voor jou en je geliefde… Jouw vriendinnen kunnen je ook vergezellen op de bank! Kaarsjes aan, hapjes op tafel, een flesje wijn en zwijmelen maar. Wordt het een cliché a 50 Shades of Grey? Of een klassieker zoals Basic Instinct?

5. Stripper inhuren
Niet zo’n fan van de chippendales, maar wel nieuwsgierig naar een pikante show? Huur een stripper in om op het puntje van jullie bank te belanden. Dit maakt de erotisch getinte avond pas echt af natuurlijk!

Op het eerste oog misschien een klein tikkeltje gewaagd, maar deze tips staan garant voor lachbuien. En vooral een onvergetelijke avond waarin jullie nóg meer over elkaar te weten komen en dichter naar elkaar toe zullen groeien. Have fun!No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.