Vriendinnen-uitjes met een erotisch tintje

Vriendinnen-uitjes met een erotisch tintje

Of je vriendinnengroep nu een belangrijk hoogtepunt op de kalender heeft staan, jullie wel weer een keer een avond samen mogen doorbrengen of simpelweg het leven willen vieren, een uitje met vriendinnen is altijd een goed idee. Dit kan natuurlijk in een restaurant of bioscoop… Maar een erotisch getinte activiteit maakt de belevenis een stuk spannender en brengt jullie dichter bij elkaar! Breng wat “sex in the city” met deze leuke, erotische vriendinnen-uitjes.

1. Erotisch uit eten
Eten (en wijn) is altijd een goede keuze. Geef er een opwindende draai aan door een tafeltje in een erotisch restaurant te boeken. De in mannelijke lichaamsdelen gevormde gerechten worden in erotische restaurants geserveerd door knappe bedienden die veel verhullen… Meestal kun je lekker dineren onder het genot van een erotische show, zoals een striptease. Dubbel genieten dus!

2. Erotisch dansen
Dans al dat lekkers eraf tijdens een intensieve workshop. Paaldansen, buikdansen, burlesque of zelfs een striptease: er is voor ieder wat wils. Met deze sensuele danssoorten geef je niet alleen je lichaam een boost, maar ook je zelfvertrouwen! 

3. Je eigen seksspeeltje maken
Genoeg speeltjes in je nachtkastje? Dan kunnen jullie ook zelf de touwtjes in handen nemen door creatief aan de gang te gaan met klei. Laat je fantasie de vrije loop en kies zelf de vorm, kleur en versiering van je eigen dildo of vibrator. Over originaliteit gesproken!

4. Workshop erotische massage
Tijdens deze workshop leer je hoe je jouw partner van top tot teen kunt verwennen door middel van een erotische massage. Wat zijn de gevoeligste plekjes, hoe verwen je deze optimaal en hoe breng je jouw partner langzaam maar zeker tot een intens hoogtepunt…? Extra leuk om als vrouwen onder elkaar te ontdekken!

4. Stripshow
Stripclubs alleen voor mannen? Hoezo?! Er zijn  ook veel vrouwvriendelijke stripshows waarin charmante mannen uit de kleren gaan. Eyecandy gegarandeerd!

6. Sexy fotoshoot
Huur een professionele fotograaf in, boek een studio of een andere mooie locatie (een hotelsuite bijvoorbeeld) en houdt een professionele, erotische fotoshoot. Tut elkaar lekker op, trek de stoutste schoenen en mooie lingerie aan en poseren maar!

Dit zijn natuurlijk ook hele leuke tips voor een verjaardag of vrijgezellenavond! Houden jullie het liever binnen vier muren? Binnenkort delen we tips voor erotische activiteiten voor vriendinnen binnenshuis.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.