Waarom sporten goed is voor je seksleven

libido

Stond (meer) gaan sporten in het nieuwe jaar toevallig op jouw lijstje met goede voornemens? Natuurlijk is het goed om aan je gezondheid te werken. Maar wist je dat lichaamsbeweging ook een positief effect heeft op jouw seksleven? Als jij nog niet aan dit goede voornemen bent toegekomen, geven de volgende redenen jou voldoende motivatie om vandaag nog te gaan zweten!

Endorfine
Wanneer je sport komt er endorfine vrij. Endorfine wordt ook wel het gelukshormoon genoemd, omdat het je een gelukkig gevoel geeft. Meer endorfine in je lichaam zorgt ervoor dat je sneller opgewonden raakt. Hoe meer lichaamsbeweging, hoe hoger je endorfine niveau. Met alle positieve erotische gevolgen van dien!

Conditie
Het is een beetje voor de hand liggend, maar… Seks op zich is al een flinke work-out en vereist een groot uithoudingsvermogen. Des te meer je sport, des te hoger je conditie wordt. En hoe hoger je conditie, hoe langer jij het uithoudt tussen de lakens.

Bloedsomloop
Lichamelijke inspanning bevordert je bloedsomloop. Je bloed zal niet alleen sneller pompen door je ledematen, maar ook door je vagina. Met een ultragevoelige vagina als gevolg. Je zult je hoogtepunt(en) sneller bereiken én je orgasmes worden nóg intenser!

Strakke spieren
Wanneer je sport span je bepaalde spieren aan met als gevolg een strak lichaam. Er zijn krachtoefeningen die je seksleven een enorme boost kunnen geven. Train je bekkenbodem regelmatig voor een overweldigend orgasme!

Less stress
Bewegen is niet alleen goed voor je fysieke gemoedstoestand, maar ook voor je mentale gesteldheid. Een intensieve work-out vermindert stress, waardoor je positiever in het leven staat. Deze positieve vibe heeft niet alleen effect op je omgeving, maar ook op je libido.

Lekker in je velletje
Al met al zit je lekkerder in je velletje. Het oog wil ook wat natuurlijk. En hoe sexy voel jij je in je strakke lichaam? Zowel de mentale als fysieke gevolgen van sporten zullen een positieve werking hebben op je zelfverzekerdheid!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.