Zo creëer je jouw eigen erotische kunst

Onder kunst wordt in het algemeen verstaan: het product van creatieve menselijke uitingen. Seks is niet alleen een handeling, maar ook een uiting. Een uiting van de liefde. Je kunt er voor kiezen om werk van professionele kunstenaars aan de muren te hangen of op een pronkstuk te plaatsen. Maar is het geen unieke ervaring om zelf de regisseur achter het kunstwerk te zijn? Geef je seksleven én zelfvertrouwen een boost door je eigen erotische kunst te creëren. De vormen van kunst bieden voor ieder iets wils:

1. Literatuur en poëzie
Laat je fantasie de vrije loop óf zet je meest intense seksuele ervaring op papier in de vorm van een verhaal of gedicht. Laat jij je partner weg zwijmelen of houd je deze woorden voor jezelf?

2. Muziek en zang
Ben je gezegend met een gouden keeltje? Waarom cover je jouw favoriete slaapkamerdeuntje dan niet? Of geef je jouw partner een seksueel getint optreden? Een instrument (in je birthdaysuit) bespelen kan ook erg opwindend zijn… Vooral als je je partner hierna bespeelt, knipoog.

3. Theater
Voor de theatrale durfallen onder ons: schitter zelf eens op ‘het podium’. Regisseer je eigen erotische stuk. Of betrek je partner erbij door middel van een rollenspel. Ben je geen acteerwonder? Dan kun je natuurlijk ook gaan voor een erotische dans. Wat dacht je van burlesque, paaldansen of een lapdance? Trek hoe dan ook een sexy outfit aan voor een extra sensationeel gevoel.

4. Beeldende kunst
Haal de Picasso in je naar boven en schilder, teken of boetseer je partner of ultieme fantasieman na. Is een foto voldoende of komt er een heus naaktmodel bij aan te pas? Either way: een pronkstuk voor boven je bed is gegarandeerd!

5. Media
Je kunt de regie ook heel letterlijk in eigen handen nemen met een camera. Regisseer je eigen porno of porna of maak erotische kiekjes van jezelf, je partner of elkaar.

Voor wat extra zelfvertrouwen én professionaliteit kun je voor alle bovenstaande opties natuurlijk een workshop volgen. Onder het mom oefening baart kunst!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.