Zo neem jij seksspeeltjes mee op reis

Ik ga op reis en ik neem mee… Het standaard lijstje heb je waarschijnlijk al in je koppie zitten. Maar hoe zit het met seksspeeltjes? Houd hier rekening mee tijdens het inpakken van je koffer:

Veiligheidsmaatregelen
De veiligheidsmaatregelen op airports zijn de afgelopen jaren enorm aangescherpt. Daarom is de kans vrij groot dat je seksspeeltjes aan een grondige controle worden onderworpen. Voornamelijk mechanisch aangedreven toys trekken de aandacht bij de douane. Sta je niet graag in het middelpunt van de belangstelling? Neem dan geen oversized vibrator mee op reis. Een mini sekstoy weegt daarentegen weinig, neemt amper ruimte in en je kunt deze discreet opbergen. Niet discreet genoeg? Wat dacht je van een schattige lipstick vibrator? Of een badeendje met erotische opties? Het uiterlijk van deze speeltjes verdoezelen waarvoor ze daadwerkelijk dienen. Vind je het nog steeds een onprettig idee? Stop je speeltjes dan niet in je handbagage. Deze wordt doorgaans met de hand gecheckt terwijl er een rij medepassagiers achter je rug mee geniet.

Vloeibare substanties
Je bent vast op de hoogte van het feit dat je alleen maar kleine verpakkingen in je handbagage mag stoppen. 100 Milliliter is de max én je dient liquids altijd in een gesloten zakje te stoppen. Gezien je maar 10 flesjes mee mag nemen is kieskeurigheid een dingetje. Maar op reis gaan gaat vaak gepaard met stress, klimaatveranderingen, dieetaanpassingen en jetlags. Zulke veranderingen hebben effect op je libido en vaginavocht. Glijmiddel is hierbij essentieel. Je kunt kiezen voor een wegwerp- of miniverpakking. Maar Ladies Glide is een glijmiddel en huid- en haarverzorgingsmiddel in één. Daarnaast verkoopt de aanbieder van dit fijne spul ook een exclusief reissetje met daarin het wondermiddel en twee andere onmisbare sexy reisproducten.

Thuisblijvers
Dure seksspeeltjes kun je beter in je nachtkastje laten liggen. Deze kunnen geplet worden tijdens het in- en uitladen van de bagage of ingevorderd worden bij de douane. Stop elektrische toys wel in je grote bagage! De metalen onderdeeltjes worden namelijk gedetecteerd. Heftige BDSM-speeltjes verdwijnen zonder pardon in de vuilnisbak. De regels omtrent batterijen zijn een tikkeltje vaag, dus je kunt het beste kiezen voor oplaadbare speeltjes.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.