Men’s favorite: de beste sex standjes volgens mannen

favoriete standje mannen
Zelf weet je natuurlijk heel goed welke sex standjes jouw favoriet zijn, maar weten we ook waar de mannen van houden? Lees snel de top 5 favoriete sexstandjes van mannen en doe er vandaag nog je voordeel mee 😉

Sex standje #1 Woman on top
De meeste mannen zijn fan van dit standje. Hij kan namelijk achterover liggen en jou de controle geven. Iets wat hij enorm kan waarderen. Bovendien geniet hij van het uitzicht: hij vindt niets sexier dan jouw curves te kunnen zien. Ook veel vrouwen vinden deze positie ideaal, omdat ze zelf het ritme kunnen bepalen.

Sex standje #2 Doggy style
Dit is misschien wel een bekende in het lijstje van favoriete sex standjes van de mannen. Hij kan volledig de leiding nemen en hij kan bij dit standje dieper penetreren. Sommige vrouwen vinden dat fijn, maar het kan ook too much zijn.

Sex standje #3 Reverse cowgirl
De reverse cowgirl is een variant van de woman on top en dit standje heeft als grote plus voor de mannen dat hij jou aan het werk kan zien met het fantastische uitzicht op jou billen.

Sex standje #4 Missionaris
Volgens veel mannen is er helemaal niks mis met dit klassieke sex standje. Hij neemt hierin voornamelijk de leiding, maar jou inbreng blijft hierin zeker aanwezig.

Sex standje #5 Standing up
Dit standje is natuurlijk ideaal voor een vluggertje en als er geen bed in de buurt is. Hij legt je daarbij graag op tafel of drukt je tegen de muur. Yes, please!

Bron: YourTango
Bron: Pinterest 

No Comments Yet

Comments are closed