Boekpresentatie Dons een groot succes

Dinsdagavond was het zover: de boekpresentatie van Dons. Het was een spannende avond vol erotische verhalen in Sexyland Amsterdam.

 

De presentatie vond plaats in sociëteit Sexyland, midden op de NDSM-werf. Op deze culturele hotspot worden in de zomer ook regelmatig festivals georganiseerd en het is de plek waar de welbekende IJhallen staan.

De bundel Dons bestaat uit erotische verhalen geschreven door bekende Nederlandse schrijvers als: Saskia Noort, Ronald Giphart, Susan Smit en vele anderen.

De avond begon heftig met een passage van Alma Mathijsen, die als journaliste naam maakte bij online jongerenmagazine Spunk. De schrijfster las een pittige lesbische scene voor die zij had geschreven voor Dons.

Even later kwam Susan Smit haar bijdrage aan het boek voordragen. De altijd prachtige schrijfster benadrukte met een knipoog nog even dat het niet autobiografisch was door te zeggen dat het niet om haar schaamlippen ging.

De altijd sexy Heleen van Royen sloot de avond af met een passage uit haar nieuwe boek dat nog in de maak is, een sexdagboek. En in tegenstelling tot Susan was dat van haar wel autobiografisch. Heleen wond er geen doekjes om en gaf ons een kijkje in haar slaapkamer, die zij deelt met Bart Meeldijk voormalig drummer uit de band Rigby. Haar 21 jaar jongere lover was ook aanwezig, die aardig in verlegenheid werd gebracht toen zij haar verhaal afstak.

Benieuwd geworden naar Dons? Bestel hem hier.

Een enorm geslaagde avond, zo bleek ook uit de reacties op twitter:

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.