Dons: het erotische leesvoer dat nog in je boekenkast ontbreekt

'Oh what a night'

Hoewel wij wel de laatste zijn die nee zeggen tegen een stomende vrijpartij, vinden we het ook zeker niet erg om die hitte op andere manieren te voelen. Woorden zeggen immers meer dan daden, toch? Dat vinden ook de auteurs van het nieuwe spannende boek Dons.

Toegegeven, van een paar spannende filmpjes gaan die leidingen down there over het algemeen wel stromen, maar dat ook woorden voor wat spanning kunnen zorgen is voor sommigen misschien nog onbekend terrein. Terwijl woorden juist zo sexy kunnen zijn!

Erotische literatuur

Als jij ook geen genoegen kan krijgen van de erotische verhalen die wij je regelmatig voorschotelen, dan hebben we leuk nieuws voor je. Voegen we de woorden Heleen van Royen, burlesque en ‘no underwear’ aan toe: gaat er al een belletje bij je rinkelen? Van gevestigde schrijvers verschijnen steeds meer erotische verhalen. Wij van OH Magazine sloegen samen met Lebowski Publishers de handen ineen. Een boek met de beste erotische verhalen uit de Nederlandse en Vlaamse literatuur is geboren: Dons. Op 27 juni wordt dit spannende boek gepresenteerd en jij kunt erbij zijn!

Powervrouwen over Dons

Tijdens ‘Oh, what a night’ in club Sexyland krijg je niet alleen de erotische bundel Dons voorgeschoteld, maar beleef je vooral de meest sexy avond van het jaar. Je krijgt alvast voorproefjes van de verhalen door onder andere de spannende, maar stijlvolle powervrouwen Susan Smit en Heleen van Royen. Ook handig: je hoeft geen moeite te doen voor sexy lingerie dat subtiel onder je outfit vandaan piept. De dresscode is namelijk ‘no underwear’. Laat dat kanten stringetje dus maar lekker thuis…

Ben jij wel in voor een spannend avondje op een unieke locatie in het hippe Amsterdam-Noord? Stuur dan een mailtje naar contact@ohmagazine.nl o.v.v. ‘boekpresentatie’. Je hoort voor 20 juni of je erbij bent!

 

 

 

 

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.