Dit drankje bevordert jouw sekslust

libido

Had jij je voorgenomen om in het nieuwe jaar minder te gaan drinken? Dan zou het best wel eens kunnen dat jij je goede voornemen voor 2018 na het lezen van dit artikel wijzigt. Er is namelijk één drankje dat jouw sekslust bevordert

Over het algemeen voelen we ons vele malen losser na het nuttigen van alcoholische versnaperingen. Na enkele drankjes kan het zo zijn dat je zin krijgt in seks. Dit komt doordat je remmingen wegvallen. Niets mis mee, toch? Toch wordt het sterk afgeraden om los te gaan met drankjes wanneer je een spannend avondje voor de boeg hebt. Niet alleen omdat de kans groot is dat jij je eigen grenzen niet meer aan kunt geven. Maar ook omdat het verlangen naar seks bij een hoge dosis alcohol sterk afneemt. Daarnaast wordt de intensiteit van je orgasme vele malen minder.

Echter is uit onderzoek gebleken dat er één alcoholische versnapering is die je seksleven wel degelijk een boost geeft. Namelijk rode wijn! Het nuttigen van twee glazen van deze heerlijke guilty pleasure verhoogt je libido enorm. Hoe? Dit druivensapje voor volwassenen zorgt ervoor dat je bloedtoevoer gestimuleerd wordt naar je erogene zones, zoals je borsten, mond en vagina Ook mannen hebben baat bij een glaasje rood. Tenminste, drie glaasjes dan! Het brouwsel verhoogt de hoeveelheid testosteron en daarmee de sex drive van mannen. Een fijne vervanger voor het welbekende blauwe pilletje dachten wij zo!

Dus ben jij toe aan een hete nacht tussen de lakens? Dan resteert je alleen nog een flesje rouge! Serveren tijdens een diner bij romantisch kaarslicht, met Belgische bonbons, als extraatje tijdens een ontspannend bad of op een kleedje voor de open haard is uiteraard een dikke pre! 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.