Erotische events (2017) die een bezoekje waard zijn

Seksbeurs

Hoewel de Kamasutrabeurs een bekend begrip is in ons kikkerlandje, zijn er natuurlijk meer seksbeurzen. Daarom hebben wij twee erotische speelparadijzen, die nog in 2017 te bezoeken zijn, voor je uitgelicht.

Loversland
Van 27 t/m 29 oktober staat Ahoy Rotterdam volledig in het teken van de ultieme erotische beleving. Niemand minder dan Bobbi Eden organiseert dit jaar de tweede editie van Loversland. Op dit seksueel getinte evenement staan maar liefst meer dan 60 stands met diverse spannende producten. Van lingeriesetjes tot zwepen en van lovetoys tot handboeien: je kunt je hier helemaal uitleven. Uitgeshopt? Kom dan uit je comfortzone en geniet van verschillende sexy shows, dans op de fijnste deuntjes die een top DJ verzorgt of ontmoet koppels in het swingerscafé.

Erotica Body & Beauty Beurs
Dit grote erotische event wordt gehost door onze zuiderburen en vindt verspreid over het jaar plaats in Mechelen, Antwerpen en Hasselt. Hier prikkel jij je zintuigen met spectaculaire optredens in de theaters met internationale artiesten en pornosterren, spannende adrealineopwekkende attracties en oogverblindende erotische kunst. Daag jezelf uit in de BDSM area waar je een voorproefje krijgt van ‘de duistere levensstijl’. De pop-up swingersclub is perfect om nieuwe mensen te leren kennen. Liever wat privacy? Er zijn voldoende intieme hoekjes waar koppels zich kunnen terugtrekken… De Antwerpse editie is helaas al achter de rug. Maar van 20 t/m 22 oktober vindt de beurs plaats in Mechelen. Van 10 t/m 12 november verplaatst het evenement naar Hasselt.

Extra tip: aangezien beide beurzen gedurende een weekend plaatsvinden is het natuurlijk extra leuk om er een spannend weekendje weg van te maken!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.