Killing Kittens: het feest voor de ‘seksuele elite’ komt naar Amsterdam

killingkittens

 

<<ingezonden mededeling>> De meest exclusieve en chique locaties. Een elegante feestruimte gevuld met jonge, aantrekkelijke mannen en vrouwen die net zo’n ambitieuze en spannende mindset hebben als jou. Wellicht loop je wel een charming celeb tegen het lijf! Maar over één ding valt niet te twisten: al je fantasieën worden werkelijkheid op dé party Killing Kittens. 

Emma Sayle gaf het Londense nachtleven een nieuwe dimensie met haar classy en vrouwvriendelijke feesten exclusief gericht op charmante en ambitieuze stellen en alleenstaande jonge vrouwen. Na vele succesvolle edities in wereldsteden, zoals New York, LA en The Hamptons, heeft het exclusieve feest zich weten uit te breiden in een wereldwijde lifestyle community. Sayle wil nu ook daring Dutchess, die wel in zijn voor een spannend avontuur, verleiden om zich hierbij aan te sluiten. Daarom brengt zij alle ingrediënten voor een spannende avond nu ook naar onze hoofdstad.

“Ik proef een sterke appetite onder de Nederlandse goedbedeelde klasse, voor een plek waar zij met hun eigen smaakvolle en sexy soort in contact kunnen komen.”
zegt Killing Kittens oprichtster Emma Sayle. “Killing Kittens biedt een onweerstaanbare mix van vrije geesten, succes en onversneden erotiek zoals we dat kennen van de Engelse bohemien ‘upper crust’. Wij denken dat deze pittige cocktail wel in de smaak zal vallen bij ons Nederlandse publiek.”

Droom jij van pure erotiek en wil jij je ongedwongen kunnen uitleven? Wil jij je wildste dromen omzetten in zoete herinneringen? Beschouw jij jezelf als een aantrekkelijke en elegante vrouw en word je al warm bij de gedachten om charmante ondernemers, professionals en atleten te ontmoeten? Bemachtig dan een uitnodiging om bij de lancering van Killing Kittens op 22 april in Amsterdam te zijn via www.killingkittens.com, en word member van ‘the sexual elite’.

 

 

 

No Comments Yet

Comments are closed