Alles over de lancering van het nieuwe nummer van Oh Magazine

Birgit Schuurmans

De nieuwe issue van Oh Magazine werd afgelopen dinsdag feestelijk onthuld in Club Akhnathon in Amsterdam. The Music Issue heeft een speciale gasthoofdredacteur, die voor de lancering nog even geheim werd gehouden. Maar op dit feestje zorgde zij voor een groot succes.

Birgit Schuurmans is een prachtig voorbeeld van de moderne vrouw die doelgericht te werk gaat. Niet alleen weet zij precies wat ze wil, maar ook is zij erg bewust van de mogelijkheden anno 2017. Daarom is de rol van speciale gasthoofdredacteur haar op het lijf geschreven. Monique Klemann overhandigde het eerste exemplaar van de nieuwe Oh aan Schuurmans. De onthulling werd warm ontvangen door alle gasten.

Kluun

De combinatie van de identiteit van Oh, levendige muziek en boegbeeld Birgit Schuurmans zelf fungeerden als rode draad tijdens het lanceringsfeest. Als kers op de taart bracht Kluun een ode aan de sensuele vrouwen die zijn leven hebben verrijkt. Michele Mercer, Farrah Fawcett en Olivia Newton John kregen een ereplaats in zijn speech. Al met al was het een feestelijke en vooral geslaagde avond waarvan we graag een sfeerimpressie delen:

 

 

Nieuwsgierig naar de nieuwe issue van Oh Magazine? Het nieuwe exemplaar ligt nu op de winkel planken!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.