Deze sexy dagelijkse traktatie wil je voor Sinterklaas

 

Aftellen tot kerst deden we vroeger met de enige echte adventskalender. Elke dag een vakje openen om vervolgens in één hap een heerlijk chocolaatje weg te werken: hmmm!  Hoewel deze klassieker bij velen nog steeds erg in de smaak valt, zijn er tegenwoordig steeds meer ‘volwassen versies’ van de adventskalender  op de markt. Zo zijn er bijvoorbeeld edities met beauty-producten, wijn, gin, kaas en andere onweerstaanbare snuisterijen verkrijgbaar. Maar dit jaar wordt het feestje nóg meer uitgebreid. Tenminste… Het privéfeestje dan! 

Dit jaar staat namelijk helemaal in het teken van de erotische adventskalender. Deze spannende versie is verkrijgbaar bij verschillende aanbieders. De inhoud van de vakjes verschilt uiteraard per merk, maar over het algemeen zul je soortgelijke cadeautjes aantreffen. Van glijmiddel tot verschillende soorten condooms en van fijne vibrators tot speelse dobbelstenen. Elke dag tot kerst een vakje openen wordt nu wel heel spannend!

Voor de BDSM liefhebbers (of nieuwsgierigen) onder ons zijn er ook speciale kinky varianten beschikbaar. De vakjes van deze uitdagende kalenders zullen je dagelijks verrassen met onmisbare stoute slaapkamertools. Wat dacht je bijvoorbeeld van z, handboeien, touw, tepelklemmen en butplugs? Ondeugender kan haast niet! In ieder geval vul je jouw nachtkastje weer met speeltjes die goed bruikbaar zijn bij een ruige aanpak.

Lijken deze opwindende manieren om af te tellen naar de feestdagen jou wel wat, maar puilt jouw nachtkastje zo goed als uit? Er is ook een kalender verkrijgbaar waarbij je dagelijks een pikante opdracht moet uitvoeren. Zoals je mooiste lingerie setje aantrekken of je partner begerig zoenen. Een spannend voorspel gegarandeerd!

Of je met deze verleidelijke kalenders nu écht in de kerstsfeer komt… Dat is een ander verhaal. Maar spannender naar kerst toe werken, dat is vrijwel onmogelijk! Wij weten in ieder geval wel wat wij bovenaan ons verlanglijstje voor pakjesavond  plaatsen. Jij ook?

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.