Tip van de redactie: Bezoek deze erotische tentoonstelling

Erotische kunst

Kleien brengt niet echt bepaald seksuele verlangens naar boven. Tenminste… Niet bij de eerste gedachte (deze gaat toch uit naar boetseren tijdens handvaardigheid op de kleuterschool). Maar niets minder is waar! Met de juiste beelden en de nodige fantasie kan klei toch best opwindend worden. Over erotische kunst gesproken! 

In Keramiekmuseum Princessehof in Leeuwarden is tot en met 8 oktober de sensationele tentoonstelling Sexy Ceramics te bewonderen. Hier betreed je een wereld vol verleidingen en geef je jezelf over aan alle fases van het liefdesspel. Je wordt op een kunstzinnige wijze meegenomen naar de eerste aanraking en langzaam maar zeker tot een spectaculair hoogtepunt gebracht.

Van klassieke Griekse vazen, verfijnd Aziatisch porselein tot aan moderne kunst: al je zintuigen worden geprikkeld tijdens de tentoonstelling. De zalen van het museum staan vol kunstwerken die aantonen hoe erotisch het werken met natte klei eigenlijk kan zijn. Koppels die elkaar het hof maken, courtisanes die hun charmes in de strijd gooien en prachtige rondingen van het menselijk lichaam vullen de museumzalen. Laat je fantasie de vrije loop en omring jezelf met blote borsten, ruwe mannenlijven en voluptueuze dames. Je blik op keramiek zal gegarandeerd compleet veranderen. De tentoonstelling is naast erotisch namelijk ook erg verassend.

De peepshow vormt als het ware de heuse climax van de tentoonstelling. Tijdens deze show kun je stiekem door de gordijnen gluren. Tegels met erotische afbeeldingen, pornografisch porselein en geboetseerde dildo’s staan centraal tijdens deze peepshow. Al met al wordt je meegenomen naar een unieke ervaring, waarbij intiem zijn door middel van klei als rode lijndraad door het museum walst.

Meer informatie over het museum en de desbetreffende tentoonstelling vind je hier.

Bekijk onderstaande video voor een leuke sfeerimpressie:

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.