Tip van de redactie: Nieuwe soapserie met licht erotische twist

Soapserie De Spa

De dagen worden korter, buiten wordt het killer. De wind wordt steeds guurder en de regenbuien worden heviger. Onze mantels en sjaals komen onder de stofwolk vandaan. De waterkoker draait weer overuren en de voorraad comfortfood puilt uit onze keukenkastjes. Die we heel goed kunnen gebruiken wanneer we bij thuiskomst onder onze dekentjes voor de buis neerploffen. Voldoende warmtebronnen deze herfst, nietwaar? Wij geven nog een gouden tip, om op te warmen tijdens de herfstachtige avonden.

Televisiesoaps op zich maken ons vrouwen al warm. De familievetes, liefdesperikelen, ontvlambare machtsstrijden en de nodige drama zorgen voor de juiste dosis entertainment. Vanaf begin oktober lanceren de makers van Gooische Vrouwen en Divorce een nieuwe, veelbelovende late night soap: De Spa. Deze soap gaat over het wel en wee binnen het moderne kuuroord De Spa. Hierin zullen alle standaard soapingrediënten orde van de dag zijn. Maar naast alle drama bevat de soapserie ook veel humor en… erotiek. De dramaserie belooft dus een spannende twist en onhoudbare lust.

Er is een geweldige cast samengesteld voor deze soap. Annette Barlo vertolkt de hoofdrol Tess; de eigenaresse van het kuuroord. Beau Schneider en Juvat Westendorp zullen ook schitteren op de late avond. Daarnaast toont de intro van de dagelijkse dramaserie veel knappe karakters in sensuele sferen. Wij zijn nu al erg benieuwd naar de intriges en liefdes van de personages die voorkomen in De Spa.

Gelukkig wachten er maar liefst 100 vermakende afleveringen op ons. En laat dit precies voldoende zijn om de herfst warm door te komen! We moeten nog heel eventjes wachten, maar om alvast in de stemming te komen delen wij de eerste beelden.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.