Zet deze erotische events in je agenda!

erotisch event

Happy new year! Dat al je wensen voor 2018 uit mogen komen en je een sexy jaar tegemoet gaat! Om het nieuwe jaar in stijl in te wijden, geven wij je alvast wat erotische tips voor in je nieuwe agenda. De volgende seksueel getinte evenementen mag je niet missen!

LittleSins
LitteSins biedt het perfecte concept voor een ieder die behoefte heeft aan uitgaan in sensuele sferen. De LittleSins events zijn namelijk bedoeld voor koppels en single ladies die onbezonnen willen dansen, loungen én spanning en avontuur zoeken. Luxe en sensualiteit spelen de rode draad op de besloten parties. Evenals zinnenprikkelende dresscodes en kleurrijke thema’s. De locaties van de feesten blijven tot het einde geheim, maar stellen je nooit teleur. Van kastelen tot grotten, kerken en boten. De eerstvolgende editie, met als thema Valentijn, zal plaatsvinden op zaterdag 10 februari. Dus als jij wil genieten van een kleine zonde, weet je wat je te doen staat!

Wasteland
Wasteland is al sinds 1994 een van de bekendste erotische feesten in Nederland. Het is altijd al een ware magneet geweest voor partyanimals met een open geest. Naast genieten van heerlijke dancemuziek geniet je ook van oogverblindende shows. Het is een echte aanrader voor nieuwsgierige deugnieten die willen genieten van én met elkaar. Wasteland zal dit jaar op zaterdag 7 april plaatsvinden in de North Sea Venue in Zaandam. Het unieke event belooft weer een fantastisch spektakel te worden!

The ultimate girls night out
Club Cell in Almere zorgt ervoor dat jij en je vriendinnen op zaterdag 6 juni niets tekort komen. Niemand minder dan Candy Men zal te gast zijn in de levendige club. Je weet wel, de Hollandse versie van de Magic Mike show. Nee, dit wordt geen show. Maar een adembenemende beleving vol fantasie, verleiding en een overvloed aan eyecandy die jullie niet mogen missen!

Er zullen uiteraard véél meer erotische events plaatsvinden in 2018. Blijf onze website dus goed in de gaten houden voor de meest sexy agendatips!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.